Popust

Čistač podova sa sprejom

3.580rsd 1.690rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Ovaj neverovatno praktični Spray Mop čistač podova je specijalno dizajniran za brisanje apsolutno svih vrsta podnih površina. On štedi Vaše vreme, Vaš novac, energiju i uklanja bakterije i nečistpće bolje od bilo kog drugog mopa. I to bez savijanja kičme i ribanja rukama.

Spray Mop za čišćenje podnih površina je idealan za sve vrste keramičkih i drvenih podova, a možete čistiti i sve one osetljive površine poput laminata. Uz pomoć ovog čistača uz vaš minimalan napor blistati punim sjajem. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360°, tako da više nema nedostupnih ćoškova.

Ovaj čistač podova ima na sebi rezervoar u koji možete sipati vodu ili neko drugo sredstvo za čišćenje. Radi pomoću raspršivača koji se aktivira jednostavnim pritiskom na dugme i na taj način kontrolišete i količinu vlage koja će da iscuri. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite.

Površina mikrofiber krpe koja je u kontaktu sa podom je 36cm, a za optimalne rezultate se preporučuje da se pod nakvasi pre samog čišćenja. Održavanje krpe je veoma lako: samo je skinete, operete ručno ili u mašini na 60 stepeni i ostavite da se osuši.

Healthy Spray Mop je veoma izdživ i lako se transportuje s obzirom na mogućnost rasklapanja i na činjenicu da ne zauzima mnogo prostora.

Materijal rezervoara: Plastika
Zapremina rezervoara: 600ml
Dimenzije krpe: 39 x 13 cm
Materijal krpe: mikrofiber
Dimenzije drške: 43 x 14.5 x 120 cm
Materijal drške: ABS

Ne propustite ovu neverovatnu ponudu i poručite po veoma povoljnoj ceni Spray Mop čistač podova pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac
Ovaj neverovatno praktični čistač podova sa sprejom je specijalno dizajniran za brisanje apsolutno svih vrsta podnih površina. On štedi Vaše vreme, Vaš novac, energiju i uklanja bakterije i nečistpće bolje od bilo kog drugog mopa. I to bez savijanja kičme i ribanja rukama.
Čistač podova sa sprejom za čišćenje podnih površina je idealan za sve vrste keramičkih i drvenih podova, a možete čistiti i sve one osetljive površine poput laminata. Uz pomoć ovog čistača uz vaš minimalan napor blistati punim sjajem. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360°, tako da više nema nedostupnih ćoškova.
Ovaj čistač podova ima na sebi rezervoar u koji možete sipati vodu ili neko drugo sredstvo za čišćenje. Radi pomoću raspršivača koji se aktivira jednostavnim pritiskom na dugme i na taj način kontrolišete i količinu vlage koja će da iscuri. Tako zasigurno nećete oštetiti površinu koju čistite.
Površina mikrofiber krpe koja je u kontaktu sa podom je 36cm, a za optimalne rezultate se preporučuje da se pod nakvasi pre samog čišćenja. Održavanje krpe je veoma lako: samo je skinete, operete ručno ili u mašini na 60 stepeni i ostavite da se osuši.
Drška je napravljena od aluminijuma i plastike. Veoma je izdživ i lako se transportuje s obzirom na mogućnost rasklapanja i na činjenicu da ne zauzima mnogo prostora.
Ne propustite ovu neverovatnu ponudu i poručite po veoma povoljnoj ceni čistač podova sa sprejom pozivom na broj 011/6 888 999.