SAČUVAJTE SVOJE SRCE, ŽIVCE I KRVNE SUDOVE - Biljni komplet br. 1 Antistres + Corvit + Cirkul

(1.234 ocena)
3.470 rsd

642
Dok traju zalihe

1-3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Ovaj biljni komplet sastavljen od 3 različita proizvoda (biljnih kapi) na bazi biljnih ekstrakata namenjen jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i opštem poboljšanju vitalnosti i otpornosti organizma.


 
 • ✅ Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
 • ✅ Poboljšava cirkulaciju
 • ✅ Čisti krvne sudove
 • ✅ Pomaže kod angine pektoris, aritmije i bola u grudima
 • ✅ Reguliše holesterol i trigliceride
 • ✅ Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
 • ✅ Otklanja posledice posle infarkta
 • ✅ Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga
 • ✅ Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
 • ✅ Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
 • ✅ Reguliše pritisak
 • ✅ Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

Kod veoma visokog LDL (lošeg holesterola) preporučujemo vam da koristiti i Bio-Teo kapi br. 63 za jetru u kombinaciji sa ovim kompletom. Pogledajte specijalnu ponudu za ova 2 proizvoda zajedno KLIKOM OVDE.

Napomena: Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezulutare potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuiteti (2 traju oko 1,5-2 meseseca), a na dalje po potrebi.

- Srbija: cena 2880 din, vreme isporuke 1-3 radna dana (plaćanje pouzećem)
- Bosna i Hercegovina: cena 59 KM, vreme isporuke 1-3 radna dana (plaćanje pouzećem)
- Crna Gora: cena 29€, vreme isporuke 1-3 radna dana (plaćanje pouzećem)
- Ostatak sveta: cena 29€, dostava zavisi od odredišta (od 8.5€ do 21€). Dodajte proizvod u korpu i neko će vas pozvati da potvrdi cenu dostave za vašu zemlju (možete i otkazati ukoliko vam ne odgovara). Vreme isporuke 4-30 dana. * u okviru jedne iste porudžbine možete uzeti 2 biljna kompleta (do 9 za istu cenu dostave) što i savetujemo radi najboljeg učinka, a i manje cene dostave

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

- Antistres biljne kapi br. 33 su dodatak ishrani na bazi ek trakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ) i cveta lavande (Lavandula officinalis).
- Corvit biljne kapi br. 34 su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna) i srdačice(Leonurus cardiaca).
- Cirkul biljne kapi br. 35 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna), hajdučke trave (Achillea millefolium) i bele imele (Viscum album).
 

Jedan od najvažnijih ljudskih organa je srce. Svaki poremećaj njegovog ritma i automatskog rada je signal da sa ovim mišićem, koji inače raspolaže velikom energijom, nešto nije u redu pa se odmah treba obratiti lekaru.

U selu Rasinci kod Pirota, kao u ona dobra stara vremena, žive i rade četiri generacije porodice RISTIĆ, najstariji Dragomir (82), sin mu Božidar (60) sa suprugom i sinom Jugoslavom sa njegovom suprugom i decom. Složno i zadružno, baš kako su nekada živeli i naši stari, svako od ukućana od najstarijeg do najmladjeg ima svoje zaduženje. Jedino što je ovu harmoniju poslednjih desetak godina remetila BOŽIDAREVA bolest. Po zanimanju građevinski radnik dugo je zbog ANGINE PEKTORIS odlagao predloge lekara da ide u invalidsku penziju. Na kraju je morao da napusti radni odnos jer su anginozni napadi bili sve češći i sve jači. Po prirodi radan, penzionerski život se Božidaru nije uklapao u njegovu ličnu filozofiju pa je nastavio da radi na imanju prkoseći bolesti koja ga je na kraju obrvala. Sve češće je odlazio lekarima u Pirot i Beograd. Za poslednjih šest godina nekoliko puta je i u bolnici ležao. Početkom prošle godine zdravstveno stanje mu se veoma pogoršalo pa je prebačen u pirotsku bolnicu gde je dugo ostao pod aparatima. O tim danima, kojih se Božidarova porodica danas nerado seća, priča njegov brat gospodin Bogdan:

– Februara prošle godine smo svi verovali da ne može još dugo. Njegovom sinu Jugoslavu je i lekar na kraju rekao: „Sve smo mu dali i mi za njega više ništa ne možemo da učinimo“.

Jugoslav je i sam video da se ocu bliži kraj, ali sa tom činjenicom nije mogao da se pomiri.

– Baš tih dana – seća se Jugoslav – iz novina sam saznao da je travar Stevo Marić svojim biljnim preparatima pomogao jednom čoveku koji je takođe bio bolestan kao moj otac. Odmah sam javio stricu Bogdanu u Beograd da nam pošalje jedan komplet tih Marićevih preparata, a ja sam lekare zamolio da tatu na nekoliko dana puste da ga odvedem kući. Tako je i bilo. Čim su Marićevi preparati (čajevi i kapljice) stigli odmah smo počeli da mu ih dajemo. Već posle desetak dana na njemu smo primetili promene nabolje, počeo je čak i da ustaje iz kreveta, a posle dvadesetak dana i da izlazi u dvorište. Za četiri nedelje potrošio je prvi Marićev komplet pa sam ga odveo na kontrolu njegovom lekaru u Pirot. Kada ga je doktor ugledao nije mogao da sakrije iznenađenje već je rekao: „Vidi ti njega!Pa ti si nas sve prevario!“ Lekar se iskreno obradovao, zagrlio ga i poslao ga da mu se urade potrebni pregledi. Kada smo sve obavili lekar je pogledao nalaze koji su bili iznenađujuće dobri. Tek tada sam lekaru priznao da smo proteklih mesec dana tati davali Marićeve kapi i čajeve. Saslušao me je i rekao da sa tim nastavimo i da povremeno dolazim na kontrole. Od tada je prošla godina dana. Tata je posle prvog popio još jedan Marićev komplet i bukvalno se preporodio. Cela naša porodica, rođaci, prijatelji i komšije koji su znali u kakvom je stanju bio moj otac su iznenađeni jer su ga svi prošle godine bili otpisali i prežalili.

Sa čika Božidarom smo razgovarali telefonom. Bilo mu je drago što smo ga pozvali pa nam je odmah rekao:

– Mnogo sam se namučio. Pretprošla godina mi je bila najteža, a januar prošle se nikad ne povratio. Kad se setim samo onih napada, bolova ispod grudi, preznojavanja i muke u stomaku! Nikud iz kuće nisam mogao da maknem, a poslednjih meseci ni iz kreveta. U januaru prošle godine mi se činilo da smrt samo što me nije uzela. I sigurno je da bi prošle zime sa mnom bilo gotovo da mi ne donesoše one spasonosne kapi i čajeve od Marića. Moj doktor nije mogao čudu da se načudi. Šta da vam kažem! Dobro sam kao što odavno nisam bio. Prošlog leta sam na imanju radio kao najzdraviji. Lekove uzimam ali povremeno. Ovih dana sam od Marića naručio da mi pošalje još dva kompleta. Hoću da ih popijem i da još bolje osnažim srce jer letos opet treba da radim na imanju – kaže na kraju čika Božidar i iskreno pozdravlja Stevu Marića želeći mu svako dobro

Popularni proizvodi

OČISTITE PLUĆA I DISAJNE PUTEVE - Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne organe

2.340 rsd
13%

Folinomel

3.400 rsd
2.990 rsd

Perspi-Guard® Sprej 30ml

2.200 rsd

Green Fit - biljne kapi za mršavljenje

1.500 rsd
10%

Dr. Viton – Magnezan NEURO 30 tableta

1.300 rsd
1.170 rsd

ZA IMUNITET, DETOKSIKACIJU I PROTIV ALERGIJA - ImunoDetox – biljne kapi br. 16

1.200 rsd
50%

Purodone

7.300 rsd
3.650 rsd

Dr. Viton - Serrapeptase 80000 IU 30 kapsula

1.500 rsd
24%

Longeta za čukljeve

1.300 rsd
990 rsd
50%

Funga Pure

7.960 rsd
3.980 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje