CLAVIRO depilator

(1.234 ocena)
2.990 rsd 2.392 rsd
20%

26311
Dok traju zalihe

1 do 3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

  • Otklanja neželjene dlačice 
  • Neguje i eksfolira mrtvu kožu
  • Bezbedan i bezbolan za upotrebu
  • Lako se održava i čisti
  • Prikladan za sve tipove kože
  • Smanjuje rast dlačica već nakon prve upotrebe
  • Ekonomski vrlo isplativ
  • Za višekratnu upotrebu i lako se čisti

Recite zbogom posekotinama od brijača, bolnoj depilaciji voskom i skupim laserskim tretmanima! Sada možete bez problema ukloniti neželjene dlačice sa Claviro Depilatorom! Sve što treba da uradite jeste da trljate ovaj depilator po koži kružnim pokretima da biste imali kožu bez dlaka za manje od 5 minuta!

Claviro depilator koristi mikro nano-kristalnu tehnologiju (savremenu i unapređenu u odnosu na predhodni model koji postoji na tržištu i čija je površina za rad bele boje i nema nano vlakna već samo staklo) koja omogućava dlakama da se grupišu i uklone sa površine dok nežno masirate kožu. Naš depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica kristala, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna.

Depilator je bezbedan za upotrebu na rukama, nogama, leđima, grudima, zglobovima i bikini zoni.

UPUSTVO ZA UPOTREBU:

1. Pre korišćenja Claviro depilatora očistite kožu. Preporučujemo da ga koristite na suvoj ili vlažnoj koži nakon tuširanja.
2. Nežno, kružnim pokretima trljajte željeni deo kože. Postignite glatku kožu bez dlačica za manje od 5 minuta!
3. Isperite kožu toplom vodom kako bi uklonili dlačice i mrtve ćelije sa kože.
4. Nakon tretmana na kožu nanesite losion/kremu za telo. Claviro depilator operite toplom vodom i ostavite da se prosuši

Napomena 1: Depilator nemojte prejako pritiskati na kožu i trljati gore-dole, već nežno kružnim pokretima ga prilagodite vašoj koži dok ne uklonite sve dlačice.
Napomena 2: Ukoliko imate jako osetljivu kožu isprobajte ga prvo na rukama i nogama pre nego što pređete na nežnije delove. Ne preporučujemo da depilator koristite na licu i ispod pazuha, jer je koža u tim regijama mnogo tanja i osetljivija.

Koja je razlika između Claviro depilatora i drugih običnih na tržištu?

Claviro depilator ima radnu površinu sjajno plave boje sa žutim linijama (nano vlakna) koja koristi pravu patentiranu mikro nano-kristalnu tehnologiju za ukljanjanje dlačica i unapređena je verzija predhodnog jeftinijeg modela koji možete naći na tržištu. Claviro depilator je sačinjen od superiornog stakla i čestica nano vlakana, tako da mu je površina izuzetno glatka te je koža posle upotrebe ovog uređaja meka i sjajna. Potpuno je bezbedan za upotrebu na svim delovima tela. Nema crvenila i bola nakon korišćenja. Školjka proizvoda izrađena je od kvalitetne stakloplastike.

Običan depilator čija je radna površina bele boje koristi obično belo kristalno staklo kako bi uklonio dlačice sa površine tela. Pokazao se kao nedovojlno efikasan i nepouzdan pa je zato napravljena novija, unapređena, bezbednija i skuplja verzija proizvoda. Pojava crvenila i bola sa ostacima dlaka. Školjka proizvoda izrađena od obične ABS plastike koja lako puca.

 

Popularni proizvodi

29%

Set za urasle nokte

1.390 rsd
990 rsd
37%

Četka-pegla za ispravljanje kose

2.500 rsd
1.590 rsd
50%

Alp Rose - Anti Age krema za lice

8.920 rsd
4.460 rsd
27%

Pedi Vac aparat za negu kože na stopalima

2.300 rsd
1.690 rsd
40%

Detangler četka za zamršenu kosu

1.150 rsd
690 rsd

Dr. Viton - Bio Bronzan kapi za samopotamnjivanje 30 ml

1.800 rsd
35%

Flawless aparat za sređivanje obrva

2.290 rsd
1.490 rsd

BIOTEO HEMOREKTAL – Za negu kože i sluzokože analne regije

1.200 rsd

Dr. Viton - Hyaluronic Acid Serum / 30 ml

2.350 rsd
27%

Prskalica za dezinfekciju lica

1.290 rsd
950 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje