Magneti protiv pušenja Quit Smoke

(1.234 ocena)
1.800 rsd 990 rsd
45%

73
Dok traju zalihe

1-3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Koliko godina bezuspešno pokušavate da ostavite cigarete? Pronašli nešto što će vam pomoći da zauvek prestanete sa pušenjem i sačuvate svoje zdravlje i lepotu - magnete za odvikavanje od pušenja Quit Smoke!

Do sada ste na najrazličitije načine pokušavali da prestanete i korstili sve što se reklamira za odvikavanje od pušenja: čajeve, tablete, sirupe, flastere... I ništa nije pomoglo! Ali ono čijim rezultatima ćete biti i više nego oduševljeni jesu magneti protiv pušenja Quit Smoke. Pomogli su hiljadama ljudi koji su uspešno prestali da puše cigarete, a nisu oštetili svoje zdravlje, ugojili se, niti imali nikotinske krize. Kako ovi magneti funkcionišu? Naime, aurikuloterapijom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina koji se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin, želja za pušenjem se postepeno smanjuje i u jednom trenutku u potpunosti nestaje.

Magneti se stavljaju na levo uho i to tako da manji magnet bude na prednjoj strani, a veći na zadnjoj strani uha. Nema rizika da će spasti i biće jedva vidljivi. Za početak je dovoljno nositi ih 2h dnevno, a zatim postepeno povećavati vreme nošenja. Procenat uspešnosti je izuzetno visok! Zahvaljujući njima mnogi muškarci i žene su uspeli da se zauvek reše ove loše navike i sačuvaju svoje zdravlje.

Quit Smoke ne izaziva alergije i apsolutno je bezbedan za zdravlje. VAŽNO: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

Poručite već danas magnet protiv pušenja Quit Smoke na broj telefona 011/6 888 999 i sačuvajte svoja pluća i lepu kožu.

Popularni proizvodi

SAČUVAJTE SVOJE SRCE, ŽIVCE I KRVNE SUDOVE - Biljni komplet br. 1 Antistres + Corvit + Cirkul

2.880 rsd
13%

Folinomel

3.400 rsd
2.990 rsd

Dr. Viton – Magnezan NEURO 30 Tableta

990 rsd
50%

Nutrivix - Preparat za mršavljenje

6.700 rsd
3.350 rsd
41%

Prsten protiv hrkanja sa 2 magneta

990 rsd
590 rsd

Nature Essential - Artičoka / 350 mg / 50 kapsula

750 rsd

OČISTITE PLUĆA I DISAJNE PUTEVE - Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne organe

1.920 rsd

Dr. Viton - Serrapeptase / 30 kapsula

1.050 rsd

Perspi-Guard® Sprej

2.370 rsd
50%

Purodone

7.300 rsd
3.650 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje