Multifunkcionalni filter za slivnike

(1.234 ocena)
1.590 rsd 990 rsd
38%

32442
Dok traju zalihe

1 do 3 radna dana


Morate odabrati boju.
Morate odabrati boju.
Cena:

OPIS PROIZVODA:

Zaboravite na izlivanje vode 

Preopterećeni slivnici nam često mogu zadati glavobolje, a stalno se dešava da se natolaže razne materije u unutrašnjosti.Krajnje je vreme da zauvek rešite taj problem uz Multifunkcionalan filter za slivnike!

Pametan način rada – Filter je izrađen tako da propušta svu vodu koja prolazi kroz slivnik, ali zadržava sve ostale materije koje dopru do slivnika. Idealno je rešenje za dlake u kupatilu ili ostatke hrane i masnoće u kuhinji.

Neutrališite neprijatne mirise – Ipak može da se kontroliše miris koji se širi iz slivnika i to bez dodavanja hemikalija! Ovaj jedinstven filter će u potpunosti neutralisati neprijatne mirise u slivnicima, te će Vaše prostorije biti mirisne i prijatne.

Rešite se dosadnih buba – Razne vrste buba se skupljaju oko slivnika, pogotovu kada je toplo vreme, pa uglavnom prskamo razne supstance koje nimalo nisu zdrave za okolinu, a i ne rešavaju problem sa bubama u potpunosti. Tako da je još jedan veliki benefit ovog filtera što će trajno oterati bube bez ikakvih štetnih materija.

Jednostavno postavljanje – Filter je izrađen od silikona i plastike, te je vrlo fleksibilan i veoma se lako postavlja. Uklopiće se u bilo koji slivnik bez ikakvih problema. Trebaće Vam samo nekoliko sekundi da zauvek rešite problem sa slivnicima u kući.

Veoma suptilan, a delotvoran 

Filter nije upadljiv, maltene ga nećete ni primetiti, a spasiće Vas svih problema i muka koje se javljaju zbog taloženja raznoraznih materija koje zapuše slivnik i prouzrokuju poplave.

Jednostavno održavanje – Potrebno je samo da s vremena na vreme izbacite nataložene materije iz filtera i da ga operete običnom vodom i deterdžentom. Sve materije se lako skidaju sa silikona, te Vam neće trebati puno vremena da ga očistite.

Štedi Vaš novac – Umesto da stalno kupujete praškove i kiseline za slivike, koje nisu dovoljno delotvorni, jednom kupovinom rešite čitav problem. Na taj način štedite dosta novca, a unapređujete kvalitet higijene u svom domaćinstvu.

Dugoročno rešenje – Dovoljno je jednom da kupite ovaj filter i imaćete održavača slivnika dugi niz godina. Prosto ćete zaboraviti kako izgleda kada se slivnici zapuše i koliko to zapravo može biti naporno.

Multifunkcionalni filter za slivnike 

Najefikasnije i najekonomičnije rešenje za Vaše slivnike! Zaboravite na začepljenja, poplave, neprijatne mirise i bube, jer Multifunkcionalni filter vrlo suptilno rešava sve te probleme. Neće Vam više biti potrebni razni praškovi i hemikalije za slivnike, već će oni biti čisti i prohodni na prirodan i najzdraviji način.

 

Tehničke specifikacije:

Materijal: Plastika, silikon 

Boja: Bela, crna

Dimenzije: Dužina – 6.5cm

                    Širina donjeg dela – 3.6cm

                    Širina gornjeg dela – 5.5cm

Popularni proizvodi

38%

Sredstvo za čišćenje odvoda u prahu (2 bočice od po 268g)

2.380 rsd
1.490 rsd
65%

Guma u spreju za izolaciju, zaptivanje i lepljenje

2.799 rsd
999 rsd
29%

Set za urasle nokte

1.390 rsd
990 rsd
20%

Dr. Viton - Serrapeptase 80000 IU 30 kapsula

1.990 rsd
1.592 rsd
31%

Naočare za vožnju HD Vision DVA KOMADA

1.499 rsd
1.049 rsd
22%

Sprej za poliranje unutrašnjosti automobila

1.890 rsd
1.490 rsd
41%

Sprej za sjaj farova - vratite farove u fabričko stanje

1.999 rsd
1.199 rsd
24%

Podesivi stalak za gornji deo monitora i TV-a

1.290 rsd
990 rsd
25%

Detektor skrivenih bubica / kamera / GSM

3.299 rsd
2.499 rsd
52%

Vakuum kese 8 komada (5 + 3)

4.100 rsd
1.990 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje