Neseser koji se rasklapa

(1.234 ocena)
1.690 rsd 1.190 rsd
30%

17619
Dok traju zalihe

1-3 radna dana


Morate odabrati .
Morate odabrati .
Cena:

OPIS PROIZVODA:

Gotovo da smo sigurni da nikada do sada niste imali ovako praktičan neseser - lako se sklapa, rasklapa, staje svuda, a ne zauzima mnogo mesta.

Neseser koji se rasklapa je najpre praktičan zbog toga što više nećete morati da ispreturate stvari po celom neseseru i isprljate ga puderom sa svih strana kako biste pronašli ono što vam je potrebno. Njega ćete moći elegantno da otvorite i da sve bude pregledno pred vama. 

Njega jako lako i brzo možete rasklopiti i to tako da sva šminka i/ili kozmetika ostanu u njemu, da se ništa ne prospe, da se ne isprlja površina na koju stavljate neseser i, što je najvažnije, da sve što vam treba nađete pogledom za tren oka.

Kada se rasklopi, neseser je u obliku kruga prečnika 52cm. Zatvara se zatezanjem učkura. Tada se sav sadržaj zatvori i samo je potrebno preklopiti ga vrhom koji se lepi čičak trakom.

Ako vam treba da uzmete nešto sa vrha nesesera, ne morate ga celog rasklapati. Samo otvorite gornji deo bez popuštanja učkura.

Ovaj neseser koj se rasklapa je odličan za put, ali i da ga imate u sobi/kupatilu da u njemu držite šminku. Sjajan je i za profesionalne šminkere koji sa sobom, kada rade na terenu, nose mnogo šminke koja je zgodno da bude sva na jednom mestu, a ipak ne nagomilana jedna na drugu.

Iskoristite AKCIJSKU CENU i koliko danas poručite svoj neseser koji se rasklapa - poručite ili online na ovoj stranici ili pozivom na 011/6 888 999.

Popularni proizvodi

59%

Univerzalni magnetni USB kabl

2.900 rsd
1.190 rsd
25%

Smart Watch Pametni sat u više boja

3.700 rsd
2.800 rsd

Hematit sa lančićem

980 rsd

Sokolovo oko sa lančićem

980 rsd

Gorski kristal sa lančićem

980 rsd

Ametist sa lančićem

980 rsd

Citrin sa lančićem

980 rsd

Onix sa lančićem

980 rsd

Tigrovo oko na lančiću

980 rsd

Kalcedon sa lančićem

980 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje