Osnova zdrave i ukusne ishrane - Snežana Paučinac

(1.234 ocena)
1.690 rsd

28997
Dok traju zalihe

1 do 3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Uronite u svet zdrave ishrane s vašim omiljenim receptima na zdraviji, pristupačniji i lakši način. Svi recepti su hranljivi, ali dovoljno jednostavni da mogu da se spreme za manje od 30 minuta. Recept po recept, postanite najzdravija verzija sebe jer vi to zaslužujete!

U srži svega je razumeti da ovaj način ishrane nije dijeta već svesno izabran način života. Fokus u ishrani vraćen je na obroke koji se jednostavno pripremaju uz pomoć celovitih namirnica u njihovom najprirodnijem obliku, a kvalitet je ispred kvantiteta. Dodavanje superhrane vašim obrocima obezbediće vam obroke bogate hranljivim sastojcima koji će vas održati sitim i srećnim. Raščišćavanje ostave i frižidera, kao i njihovo obnavljanje zdravijim izborima, biće još jedan važan korak koji treba da napravite ka zdravijem načinu života. Biti efikasan u kupovini namirnica i znati kako odabrati prave proizvode učiniće svakodnevnu čistu ishranu još lakšom. Posle toga ćete imati na raspolaganju sve alate koji su vam potrebni da započnete svoj novi životni stil zdrave ishrane, recept po recept.

Zdrava ishrana kao životni stil - jednom kada naučite osnove pravilne ishrane i kada usvojite zdrave životne navike, vaše telo će početi optimalno da funkcioniše. Vitak stas, više energije tokom dana i bolji san, bistriji um i poboljšana koncentracija, su samo neki od benefita koje možete očekivati.

Bez odricanja – Zdrava ishrana ne znači da ćete morati da se odreknete uživanja u omiljenim jelima. Većina tradicionalnih jela se može blago modifikovati da postanu nutritivno bogatiji.

Bez brojanja kalorija – Hrana koju jedete biće upravo to – hrana, a ne broj. Posmatraćete hranu kao izvor života u kojem treba uživati. Nema dobre ili loše hrane, nema planova koji vam govore šta da jedete i kada. Naučićete da prepoznajte signale koje vam telo šalje.

Bez potrebe za detoksikaciju – Naše telo ima prirodnu sposobnost da se izleči i sve što treba da uradimo jeste da ga na pravi način podržimo.

Jednostavna priprema – Svi recepti u ovom kuvaru se sastoje od svega nekoliko glavnih sastojaka koji su, pristupačni, zdravi i koji se lako mogu nabaviti. Brza priprema za manje od 30 minuta će vam obezbediti više vremena za uživanje.

Probudite opet vašu radost kuvanja – Korišćenjem zdrave, sveže hrane koju nabavljate lokalno i divnih aromatičnih začina spremićete obroke za tren oka.

Popularni proizvodi

Divlji kuvar - Momčilo Antonijević

2.498 rsd

Kako da privučete sreću - Džozef Marfi

580 rsd

Moć žene - Lujza Hej

680 rsd

Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen

480 rsd

Umeće življenja - Tič Nat Han

680 rsd

Život ispunjen svetlošću - Dr Džejkob Izrael Liberman

880 rsd

Dogodilo se jednog leta - Tesa Bejli

1.199 rsd

Metod Ilona Maska - Rendi Kirk

950 rsd

Boja straha - Simona Tancini

899 rsd

Antoanetina sestra - Dijana Đovinaco

1.099 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje