Pojas za brže skidanje kilograma

(1.234 ocena)
1.500 rsd 770 rsd
49%

44
Dok traju zalihe

1-3 radna dana


Morate odabrati veličinu.
Morate odabrati veličinu.
Cena:

OPIS PROIZVODA:

Ako želite da skinete kilograme brže i lakše nego ikada do sada, bez dijeta i iscrpljivanja vežbanjem, ovaj pojas će vam u tome pomoći toliko da ćete ga obožavati i preporučivati svima!

Pojas za mršavljenje izrađen je od specijalne pametne tkanine Neotex. U sastav ulazi 30% poliestera, 40% neoprena i 30% najlona. Njegovo nošenje izazvaće pojačano znojenje, a samim tim i brže skidanje masnih naslaga sa stomaka. Ukoliko želite da unapredite rezultate vežbanja, oblikujete telo i dođete do savršene linije, ovaj pojas za mršavljenje će Vam pomoći da se oslobodite viška kilograma. Ispod odeće je gotovo potpuno nevidljiv, a za nošenje izuzetno prijatan. Nema kopči, dugmića, rajsferšlusa niti bilo čega što može da vam smeta i žulja vas.

Za maksimalne rezultate prepručuje se svakodnevno nošenje, jer ćete tako najbolje istopiti svaki suvišan kilogram. Ovaj pojas namenjen je svima onima koji žele da suze struk, oslobode se viška kilograma i dobiju lepo oblikovanu figuru i do 4x brže. Tokom vežbanja ćete osetiti maksimalnu udobnost, a možete ga nositi i tokom svih dnevnih aktivnosti jer se ne vidi ispod odeće. Jednako je pogodan kako za žene, tako i za muškarce.

Održavanje je vrlo lako: perite ga ručno ili u mašini na 30 stepeni. Nemojte koristiti izbeljivač i ne stavljajte na centrifugu. Sušite ga na vazduhu, nikako u mašini za veš ili na jakom suncu.

Maksimalni obim struka za sledeće veličine je:

XXL - 80 cm
XXXL - 90 cm

Poručite odmah ovaj fantastični pojas za mršavljenje pozivom na broj 011/6 888 999 i budite zadovoljni svojim telom.

Popularni proizvodi

62%

Helanke za brže skidanje kilograma Super Fit

2.500 rsd
950 rsd
57%

Shake weight ženski teg

3.900 rsd
1.690 rsd
51%

Komplet za mršavljenje: bermude i pojas od NEOTEX-a

4.000 rsd
1.990 rsd
30%

Komplet helanke i top za vežbanje

2.790 rsd
1.970 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje