Revolumen Hair - prah za proređenu kosu

(1.234 ocena)
3.950 rsd 2.790 rsd
30%
6978
Dok traju zalihe

1-3 radna dana


Morate odabrati boju.
Morate odabrati boju.
Cena:

OPIS PROIZVODA:

Probali ste brojne šampone, gelove, losione, tablete, najrazličitije proizvode u nameri da učinite svoju kosu gušćom i samim tim svoj izgled boljim, a pouzdanje većim.

Malo ko govori istinu kada kaže da će vam od negog proizvoda porasti nova kosa. To često, nažalost, nije moguće. Ali, to ne znači da vaša kosa ipak ne može da izgleda dobro! Jeste li čuli za Revolumen Hair? U pitanju je revolucionarni proizvod koji će na brz i siguran način dovesti do poboljšanja kvaliteta, gustine i celokupnog izgleda Vaše kose!

Ovaj proizvod munjevitom brzinom osvojio je sve delove sveta. Milioni zadovoljnih korisnika uverili su se u njegovu delotvornost! Među njima su, verovali ili ne, brojne poznate ličnosti za koje ni ne zante da to što vidite na njima nije zapravo njihova kosa, već Revolumen Hair vlakna! Proređena kosa brzo i lako postaje bujna, a činjenica da ga možete izabrati u boji koja Vama odgovara čini ga još atraktivnijim.

 Revolumen Hair su mikrofiber vlakna koja će učiniti da Vaša kosa izgleda gušće. Nećete morati da čekate da proizvod "počne da deluje", njegovi rezultati se vide ODMAH! Odmah ćete imati utisak da Vam kosa nikad i nije bila proređena. Vlakna daju prirodan izgled, ne izgledate sa njima kao da ste stavili na glavu lošu periku. Ona se stapaju sa kosom koju imate a koja se proredila. Dovoljno je samo da ga pospete vlakna, odnosno prah po proređenoj kosi i eventualno dodate malo laka za kosu. Kada napršćete lak, slobodno možete da izađete iz kuće bez bojazni da će ih vetar, kiša i drugi spoljašnji uticaji skinuti.

Revolumen Hair vlakna za retku kosu NE izazivaju alergijske reakcije i možete ih slobodno koristiti bez bojazni da će Vam oštetiti kosu i kožu glave. Poseduje sertifikat o ispravnosti, te ne morate da brinete o tome da će imati nekih neželjenih efekata. Važno je reći da Revolumen Hair vlakna NE obnavljaju niti ubrzavaju rast kose. Malo koji proizvodi uspešno to čine.

Revolumen Hair vlakna efikasno prekrivaju proređene delove i ono što je bitno jeste da se nanose za samo nekoliko sekundi. Ne skidaju se češljem, vetrom, slabom kišom, znojenjem i ne ostavljaju tragove na jastuku. Pakovanje od 25 gr možete aplicirati i do čak 75 puta.

Iskoristite priliku i odmah ih poručite po ovoj super sniženoj ceni! Poručite ili na ovoj stranici online ili pozivom na 011/6 888 999.

Popularni proizvodi

SAČUVAJTE SVOJE SRCE, ŽIVCE I KRVNE SUDOVE - Biljni komplet br. 1 Antistres + Corvit + Cirkul

2.880 rsd
13%

Folinomel

3.400 rsd
2.990 rsd

Dr. Viton – Magnezan NEURO 30 Tableta

990 rsd
41%

Prsten protiv hrkanja sa 2 magneta

990 rsd
590 rsd
50%

Nutrivix - Preparat za mršavljenje

6.700 rsd
3.350 rsd

Nature Essential - Artičoka / 350 mg / 50 kapsula

750 rsd

Dr. Viton - Serrapeptase / 30 kapsula

1.050 rsd
38%

Masažer za vrat i leđa sa grejačem

9.500 rsd
5.890 rsd
50%

Purodone

7.300 rsd
3.650 rsd

OČISTITE PLUĆA I DISAJNE PUTEVE - Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne organe

1.920 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje