Revolumen Hair - prah za proređenu kosu

(1.234 ocena)
3.950 rsd 2.790 rsd
30%
6978
Dok traju zalihe

1-3 radna dana


Morate odabrati boju.
Morate odabrati boju.
Cena:

OPIS PROIZVODA:

Probali ste brojne šampone, gelove, losione, tablete, najrazličitije proizvode u nameri da učinite svoju kosu gušćom i samim tim svoj izgled boljim, a pouzdanje većim.

Malo ko govori istinu kada kaže da će vam od negog proizvoda porasti nova kosa. To često, nažalost, nije moguće. Ali, to ne znači da vaša kosa ipak ne može da izgleda dobro! Jeste li čuli za Revolumen Hair? U pitanju je revolucionarni proizvod koji će na brz i siguran način dovesti do poboljšanja kvaliteta, gustine i celokupnog izgleda Vaše kose!

Ovaj proizvod munjevitom brzinom osvojio je sve delove sveta. Milioni zadovoljnih korisnika uverili su se u njegovu delotvornost! Među njima su, verovali ili ne, brojne poznate ličnosti za koje ni ne zante da to što vidite na njima nije zapravo njihova kosa, već Revolumen Hair vlakna! Proređena kosa brzo i lako postaje bujna, a činjenica da ga možete izabrati u boji koja Vama odgovara čini ga još atraktivnijim.

 Revolumen Hair su mikrofiber vlakna koja će učiniti da Vaša kosa izgleda gušće. Nećete morati da čekate da proizvod "počne da deluje", njegovi rezultati se vide ODMAH! Odmah ćete imati utisak da Vam kosa nikad i nije bila proređena. Vlakna daju prirodan izgled, ne izgledate sa njima kao da ste stavili na glavu lošu periku. Ona se stapaju sa kosom koju imate a koja se proredila. Dovoljno je samo da ga pospete vlakna, odnosno prah po proređenoj kosi i eventualno dodate malo laka za kosu. Kada napršćete lak, slobodno možete da izađete iz kuće bez bojazni da će ih vetar, kiša i drugi spoljašnji uticaji skinuti.

Revolumen Hair vlakna za retku kosu NE izazivaju alergijske reakcije i možete ih slobodno koristiti bez bojazni da će Vam oštetiti kosu i kožu glave. Poseduje sertifikat o ispravnosti, te ne morate da brinete o tome da će imati nekih neželjenih efekata. Važno je reći da Revolumen Hair vlakna NE obnavljaju niti ubrzavaju rast kose. Malo koji proizvodi uspešno to čine.

Revolumen Hair vlakna efikasno prekrivaju proređene delove i ono što je bitno jeste da se nanose za samo nekoliko sekundi. Ne skidaju se češljem, vetrom, slabom kišom, znojenjem i ne ostavljaju tragove na jastuku. Pakovanje od 25 gr možete aplicirati i do čak 75 puta.

Iskoristite priliku i odmah ih poručite po ovoj super sniženoj ceni! Poručite ili na ovoj stranici online ili pozivom na 011/6 888 999.

Popularni proizvodi

50%

Alp Rose - Anti Age krema za lice

8.920 rsd
4.460 rsd
27%

Prskalica za dezinfekciju lica

1.290 rsd
950 rsd
50%

Bob's Secret - Jedinstveno rešenje za vašu kosu

8.920 rsd
4.460 rsd

Dr.Viton Vitamin C - Serum / 30 ml

1.800 rsd
27%

Pedi Vac aparat za negu kože na stopalima

2.300 rsd
1.690 rsd
29%

Ogledalce za šminkanje sa svetlom

1.250 rsd
890 rsd
70%

Ekspres emulzija (serum) za lice AeriKorean Beauty, 50g

810 rsd
243 rsd

Dr. Viton - Hyaluronic Acid Serum / 30 ml

1.800 rsd
44%

Detangler četka za zamršenu kosu

1.150 rsd
650 rsd
35%

Flawless aparat za sređivanje obrva

2.290 rsd
1.490 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje