Uveličavajuće ogledalo Swivel Brite

(1.234 ocena)
1.800 rsd 890 rsd
51%

31
Dok traju zalihe

1-3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Da li Vam udaljenost Vašeg ogledala u kupatilu predstavlja problem kada želite da se našminkate, sredite obrve, obrijate se ili izvršite neku drugu korekciju na svom licu? Ili vam loše osvetljenje stvara problem? Znamo šta vam je potrebno: malo, podesivo i prenosivo uveličavajuće ogledalo sa svetlom! Predstavljamo Vam proizvod koji će u potpunosti promeniti način na koji ste do sad koristili ogledala u Vašem okruženju - Swivel brite rotirajuće ogledalo.

Rotirajuće, lako podesivo i prenosivo ogledalo koje se može uz pomoć magneta pričvrstiti na bilo koju glatku i ravnu površinu omogućiće Vam da brže, lakše i preciznije nanesete šminku na lice, korigujete obrve, a muškarcimaće pomoći prilikom brijanja. Ovo fantastično ogledalo ne morate ni uz šta da prislanjate, držite ga u rukama ili dodatno prilagođavate sebi. Ono je toliko praktično za upotrebu da će Vas svojom jednostavnošću naprosto oduševiti.

Budući da uveličava i do 8x i ima mogućnost rotiranja, ovo ogledalo će Vam obezbediti precizne radnje i otkloniti mogućnost grešaka prilikom šminkanja i korekcija. Poseduje i sopstvene LED sijaličice, što će dodatno pospešiti radnje koje imate na umu. Kada ne upotrebljavate ogledalo, lako ga možete odložiti u fioku ili na policu u Vašem kupatilu ili kancelariji. Plastična osnova kojom je oivičeno ogledalo, čini ga sigurnim za upotrebu i veoma kompaktnim.

Dimenzije: prečnik ogledala sa ramom - 13 cm prečnik samog ogledala bez rama - 10,5 cm

Pozovite nas na broj 011/6 888 999 i iskoristite mogućnost da već danas nabavite svoj primerak ovog krajnje praktičnog i svima neophodnog ogledala.

Popularni proizvodi

59%

Univerzalni magnetni USB kabl

2.900 rsd
1.190 rsd
25%

Smart Watch Pametni sat u više boja

3.700 rsd
2.800 rsd

Hematit sa lančićem

980 rsd

Sokolovo oko sa lančićem

980 rsd

Gorski kristal sa lančićem

980 rsd

Ametist sa lančićem

980 rsd

Citrin sa lančićem

980 rsd
52%

Ventilator za android telefone

800 rsd
390 rsd

Onix sa lančićem

980 rsd

Kalcedon sa lančićem

980 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje