Popust

Letnja torba za plažu sa cvetnim motivima

1.690rsd 990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Ova torba treba svakoj devojci ovog leta: dovoljno je velika da u nju mogu da stanu sve stvari koje želite da stavite i ni jedne se ne odričete, a istovremeno moderna i vesela!

Ona je za sve moderne devojke koje žele da budu trendi čak i na plaži. Podloga joj je teget boje, ali je ukrašena cvetnim motivima i motivima listova, a ovoga leta cvetni detalji su “must have”. Zahvaljujući tamnoj podlozi lako će se uklopiti sa brojnim drugim bojama koje nosite, bilo da je u pitanju odeća, bilo da se radi o obući, bilo da je reč o plažnom peškiru ili kupaćem kostimu.

Osim bojama, ona se lako uklapa i svojim oblikom i veličinom u raznorazne letnje odevne kombinacije. Možete da je nosite umesto “regularne” torbe po gradu, ali je takođe izuzetno praktična i kao torba za plažu.

Ona nije ogromna torba, ali je dovoljno velika da u nju može da stane sve što vam je potrebno: u nju mogu da stanu peškir za plažu, kreme za sunčanje, neka dobra knjiga, novčanik i ostale stvarčice koje su vam neophodne za vreli letnji dan.

Dimenzije: 43 cm x 30 cm

Ne čekajte, vec požurite da nabavite svoju cvetnu letnju torbu po fantastično niskoj cenionline ovde ili pozivom na 011/6 888 999!

Prodavac