Magični gumeni stiker

1.290rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Neverovatna moć prijanjanja

Magični stiker se bez lepka čvrsto lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal, staklo i ostaje čvrsto zalepljen onoliko dugo koliko Vi to želite!

Kada postavite magični stiker na željeno mesto, na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite, bilo da se radi o mobilnom telefonu, tabletu, kablovima, flašicama sa vodom, kancelarijskom ili kuhinjskom priboru ili bilo kom drugom proizvodu.

Neverovatna izdržljivost

Magični stiker je izrađen od visokokvalitetne nano gume koja izdržava i veće težine kao i visoke temperature ( do 100 stepeni Celzijusa)

Lako se skida i ne ostavlja nikakve tragove

Magični stiker NIJE za jednokratnu već za VIŠESTRUKU upotrebu. Ukoliko Vam više nije potreban na nekom mestu, jednostavno ga skinite sa te površine i bez ikakvih problema stavite na novu površinu. Možete ga premeštati sa mesta na mesto kad god Vam je to potrebno i koristiti nebrojeno puta. Nakon skidanja ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je bio zalepljen!

Lak za održavanje

Ukoliko Vam se magični stiker zaprlja, možete ga oprati običnom vodom i nekim od stredstava za pranja bez bojazni da će izgubiti svoju magičnu moć.

Pakovanje

Pakovanje sadrži dva magična gumena stikera različitog oblika koje možete koristiti na različite načine i u različitim situacijama.

Materijal: Izuzetno izdržljiva nano guma
Pakovanje: 2 magična stikera različitog oblika
Dimenzije: 15cm x 3cm / 13,5cm x 5,5cm
Težina: 60gr
Boja: Crna

Prodavac
Kategorija: Oznake: , , ,