Mornarska torba na cik-cak pruge

1.590rsd 990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Platnena torba za leto idelana za plažu, odlazak na bazen ili u neformalnom izlasku.

Ono što je najvažnije jeste da je ova torba dovoljno prostrana da u nju mogu da stanu brojne stvarčice koje su vam potrebne tokom dana ili večeri: novčanik, knjigu, kremice za sunčanje, laganu letnju šminku, flašicu hladne vode, peškir za plažu i slično. Da, može peškir da stane u nju, jer je vrlo prostrana.

U njoj su stvari potpuno sigurne, jer se zatvara uz pomoć rajfešlusa, pa je lako možete zatvoriti i sprečiti da vam iz nje ispadaju stvari kada je negde spustite, ali i obezbediti se da vam neko neće tako lako izvaditi nešto iz nje.

Ono što je takođe čini sigurnom i što vam pruža mogućnost da u nju stavite dosta stvari a da vam ne pukne jesu jake, deblje i sigurne ručke poput konopca. Plus što njihova debljina i materijal omogućuju da ih nosite i preko golog ramena i u rukama, a da vas ne nažuljaju i izgrebu koliko god da vam je torba puna stvari i teška.

Dimenzije: 43 cm x 30 cm

U ponudi su torbe sa cik cak prugama u mornarko plavoj i u crvenoj boji. Na vama je da izaberere onu koja vam se više dopada i koja se pre uklapa u boje odece sa kojom ćete je nositi i požurite da je dok traje AKCIJA kupite po fantastično niskoj ceni – poručite online ovde ili pozivom na 011/6 888 999.

Prodavac