Popust

Šarena letnja torba sa krugovima

1.590rsd 990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Vesela šarena torba za leto namenjena za plažu, ali i za šetnje i “jurnjave” po gradu.

Ona je originalna, prostrana, vesela, šarena i odlična za nošenje ne samo na plažu, već i umesto torbe koju inače nosite kada tokom dana izlazite napolje ili za lagane letnje šetnje tokom toplih večeri.

U osnovi je krem boje, što je idealno ako ste neko ko voli svetle boje a izbegavate ih jer se brzo prljaju. Iako svetla, na njoj se čak i kada je držite na pesku na plaži ili betonu na bazenu fleke neće tako brzo primetiti kao na npr. belim torbama. A i kada je isprljate, lako možete da je operete i to čak u mašini (na nižoj temperaturi).

Po sebi ima krugove različitih veličina i boja, a na vrhu se nalaze jake debele ručke poput konopca, što je izuzetno trendi ove sezone, naročito ako odlučite da je nosite na plažu. U nju ćete moći da spakujete i peškir i sve ostale stvarčice koje su vam potrebne za topli dan na plaži ili bazenu.

Dimenzije: 43 cm x 30 cm

Zato požurite da kupite po neverovatno niskoj ceni ovu super trendi šarenu torbu u koju ce stati sve ono bez čega jednostavno ne zelite da izađete iz kuće. Poručite ovde ili pozivom na 011/6 888 999.

Prodavac