Nema na stanju

NEITRONIK – unikatna zaštita od elektromagnetnog zračenja

2.520rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Za pravilan odabir broja molimo vas da otvorite tabelu veličina.

Nema na lageru

ZAŠTITITE SEBE, SVOJU DECU OD ZRAČENJA MOBILNOG TELEFONA

Mnogobrojna nezavisna istraživanja, sprovedena u mnogim zemljama, nedvosmisleno su potvrdila direktnu zavisnost između učestalosti upotrebe mobilnog telefona i raka mozga, kao i drugih ozbiljnih zdravstvenih problema. Pritisnuta tim činjenicama, Svetska zdravstvena organizacija (WHO – World Health Organization) je 2011. godine konačno objavila da je upotreba mobilnog telefona potencijalni uzročnik tumora mozga. Specijalisti su mobilni telefon svrstali u grupu “potencijalno kancerogenih” agenasa (klasa “2B” po klasifikaciji IARC-a – International Agency for Research on Cancer).

Svetska zdravstvena organizacija je još objavila da je elektromagnetni smog najveći zagađivač neposredne životne sredine. Ovaj tihi, nevidljivi agresor vreba nas i napada iz svakog elekričnog uređaja, svake elekrične instalacije. Perfidno atakuje na našu najfiniju telesnu strukturu, na naše ćelije remeteći životne ritmove i procese. Na udaru je naš nervni, imuni, reproduktivni i endokrini sistem. Šta raditi, gde uteći?

ISKRENO UPITAJTE SEBE

  • Da li verujete da zračenje mobilnog telefona šteti Vašem zdravlju?
  • Da li Vam se glava nekada “usijala” od razgovora mobilnim telefonom?
  • Da li ste se upitali zašto sve više ljudi (i sve više mladih) oboleva od tumora?
  • Da li Vas brine što Vaša deca više ne koriste fiksni, već samo mobilni telefon?
  • Da li Vas brine što Vaša deca sve više vremena provode pred monitorom kompjutera?

MOBILNI TELEFONI, RAČUNARI … – PRIJATELJI ILI NEPRIJATELJI?

Možemo li danas bez mobilnog telefona? On je naš najbolji drug, saputnik. Uvek dostupan, u našem džepu, tašni. Obraduje nas kada pozvoni. Podseća nas da postojimo. Sa njim nikada nismo izgubljeni. Doziva nam najmilije. Budi nas, slika, podseća … ZATO MU OPRAŠTAMO ŠTO NAS POSTOJANO ZRAČI!?

Možemo li danas bez kompjutera? To je naš posao. To je naše najmilije poštansko sanduče, jer ono na ulazu zgrade služi samo za račune. To je naša biblioteka, naš informator, naše druženje, zabava. Računar i internet su naš prozor u svet, a i prozor da svet vidi nas. ZATO MU OPRAŠTAMO ŠTO NAS POSTOJANO ZRAČI!?

Možemo li danas bez televizora, mikrotalasne pećnice? Kako su mekane i ukusne podgrejane kiflice!

Možemo li bez kućnih svađa ubediti našu decu da ne spavaju sa mobilnim telefonom pored glave, da se manje igraju na kompjuteru, da “ne vise” satima na fejsu, da ne pilje u televizor?

ZABORAVLJAMO NA ZRAČENJE, ALI ZRAČENJE NE ZABORAVLJA NA NAS!

Prodavac