Popust

Kanap za kola

970rsd 690rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

U autu neretko zatreba kanap kojim možete da fiksirate određeni prtljag ili da na njega okačite stvari koje ne bi smele da se izgužvaju s obzirom da ste u njima planirali na određenu proslavu ili važan sastanak, ali je svaki koji ste kupili lako pucao. Ovaj kanap nije slab i ne gubi tako lako svoju funkciju!

Kanap za kola je od kvalitetnog gumenog, izdržljivog i fleksibilnog materijala. Na oba kraja ima po kuku od izdržljive plastike koja omogućuje da se kanap zategne s jednog kraja na drugi.

Kanap je dugačak 1,5 metar, a može se koristiti u različite svrhe. Njega lako možete da zategnete iznad zadnjeg sedišta na gornje ručke i okačite odeću koja vam je potrebna za put a nije se idealno osušila ili kako se ne bi izgužvala. Može da posluži i za fiksiranje različitog prtljaga, naročito za fiksiranje namešataja kada ga prevozite s obzirom na to da je glomazan i da može da napravi haos u kolima samo jednim naglim potezom.

Kanap možete koristiti i u kući, na terasi (za npr. sušenje veša) ili bilo gde drugde gde je potrebno da nešto okačite ili osigurate vezivanjem.

Iskoristite AKCIJU i poručite ovaj super konopac ovde ili pozovite 011/6 888 999.

Prodavac
Kategorija: Oznake: ,