Popust

Ručna pumpa za gume Air Dragon

4.490rsd 2.900rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Sigurno vam se bar jednom od kada vozite dogodilo da ste krenuli na put i da vam se u međuvremenu izduvala guma, a benzinske stanice na kojoj bi mogli da je naduvate nije bilo nigde u blizini? Konačno možete da putujete mirne glave, jer ćete od sada uvek moći da naduvate gumu bilo kada i bilo gde da se nalazite zahvaljujući Air Dragon portabilnoj pumpi!

Air Dragon pumpa za gume je preko potrebna stvar u svakom autu! Sa njom ne morate čekati da stignete do najbliže benzinske pumpe ili majstora koji će vam naduvati gumu, već to možete uraditi potpuno sami za samo nekoliko sekundi.

Za priključivanje Air Dragon portabilne pumpe vam ne trebaju ni struja ni baterije, a gumu ćete naduvati u samo 3 jednostavna koraka:

1. Priključite Air Dragon u upaljač u autu,
2. Stavite „iglicu“ na vrhu creva za pumpanje u ventil,
3. Naduvajte gumu koliko je potrebno i nastavite slobodno svoj put!

Ne morate brinuti o tome da li ćete dovoljno naduvati gume ili o tome da ćete možda preterati. Air Dragon pumpa ima merač pritiska, pa ćete uvek znati koliko su vaše gume naduvane.

Ovu praktičnu pumpu možete koristiti i za naduvavanje guma na biciklu, za naduvavanje lopti, bazena, dušeka na naduvavanje i još mnogo toga.

Poručite već danas svoju portabilnu Air Dragon pumpu pozivom na broj 011/6 888 999 i putujte ne razmišljajući o tome kako ćete se snaći ako vam se usput izduva guma!

Prodavac