Popust

Komplet helanke i top za vežbanje

2.790rsd 1.970rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Svojim dizajnom i bojama ovaj komplet će doprineti da izgledate sjajno i tako se i osećate u njemu!

Vrlo atraktivno izgleda, a pritom je jako udoban! Komplet se sastoji od helanki i topa koji su rastegljivi i koji su prošarani bojama baš na mestima na kojima treba da sakriju nedostatke ako ih imate i naglase dobre strane oblina. S obzirom na to koliko su rastegljivi, veličina je univerzalna.

Što se gornjeg dela tiče, otvoren je taman toliko da vas ne pritiska i omogući vam slobodno vežbanje, a ipak ne dozvoljava da bilo šta “štrči”. Zahvaljujući traci koju ima u donjem delu, omogućuje vam da vežbate slobodno, ne razmišljajući o tome da li će se podići.

Istu takvu traku imaju i helanke. S obzirom da prelazi preko stomaka, ona sakriva eventualni višak, ali vam takođe omogućuje i da vežbate bez navlačenja posle svakog pokreta pri vežbanju. Takođe, materijal od kog su napravljene sprečiće da se podižu i u donjem delu, tako da ćete moći da se fokusirate samo i isključivo na vežbanje.

Ono što je najbolje kod ovog kompleta jeste činjenica da se materijal prilagođava temperaturi tela. To znači da neće izazivati da se znojite više nego inače, ali ćete u njemu moći i da vežbate kad je nešto hladnije. Ono što je vrlo važno jeste da materijal ne upija znoj i ne širi nepriajtne mirise.

Zato, ako ste odlučili da počnete da vežbate ili ste već aktivni, poručite odmah svoj komplet u jednoj od dve ponuđene atraktivne boje. Poručite OVDE ili na broj 011/6 888 999.

Prodavac