Popust

Komplet za mršavljenje: bermude i pojas od NEOTEX-a + vijača

4.000rsd 1.990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Veličine
Poništi izbor

Rešite se neželjenih kilograma i oblikujete svoje telo – pravo je vreme da obučete NEOTEX i dobro se razmrdate!

Sada po fenomenalnoj ceni imate priliku da kupite kompletnu „opremu“ za mršavljenje – bermude za mršavljenje, pojas za mršavljenje i vijaču za preskakanje! A još bolja vest je da helanke i pojas nisu obični, već zaista predviđeni za to da vam pomognu da brže i lakše istopite salce!

Šta bermude i pojas čini posebnim? Materijal! Napravljeni su od NEOTEX-a, materijala poznatog po tome što izaziva pojačano znojenje u delovima koje prekriva. On samim tim pospešuje topljenje masnih naslaga. Pojas pomaže da se lakše istopi salce na stomaku, a bermude da se brže istope naslage na butinama i zadnjici. Pomažu čak da se rešite i upornog celulita!

Najbolji rezultati postižu se ako nosite pojas i helanke dok ste fizički aktivni. Vežba koju mi preporučujemo je zabavna, a mnogo pomaže pri gubljenju kilograma i oblikovanju tela – preskakanje vijače!


Vijača koju dobijate u paketu sa bermudama i pojasom je fenomenalna stvarčica koju možete preskakati i kod kuće (ako imate malo više prostora) i napolju). Lako može da se ponese ne samo u torbi, već i u džepu. Drške su presvučene finim penastim materijalom koji vam neće žuljati ruke plus što ima i brojač preskoka.

Ne čekajte poslednji momenat kako biste se rešili suvišnih kilograma. Koliko danas poručite svoj super paket za mršavljenje poručivanjem ovde online ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac
Veličine

2XL, 3XL, XL

Šifra artikla: N/A Kategorija: Oznake: , , ,