Popust

Shake weight ženski teg

3.900rsd 1.690rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Shake weight teg za žene je nešto potpuno novo na našem tržištu. Uz pomoć ovog revolucionarnog proizvoda bićete zategnute kao nikad ranije na veoma jednostavan i efektan način.

Jedinstvenog anatomskog dizajna ovaj proizvod vrlo lepo leži u ženskoj ruci. Najnovija tehnologija koja radi po principu dinamičke inercije osetno će pomeriti Vaše granice kada je vežbanje u pitanju. Mišići na rukama, ramenima i grudima se oblikuju sa vrlo malo napora do savršenstva. U odnosu na obične tegove, učinak vežbi uz pomoć ovih fantastičnih tegova je poboljšan i do 300%.

Biće dovoljno ne više od 6 minuta vežbanja tokom dana uz pomoć ovih magičnih tegova i imaćete vrlo lepo oblikovane ruke i ramena. Za optimalne rezultate je dobro da držite teg u obe ruke na udaljenosti od oko 10-ak cm u odnosu na vrat i da ga tresete gore-dole, nikako levo-desno. Takođe je vrlo važno da zauzmete stabilan stav.

Ne čekajte, spremajte se za leto! Naručite Shake weight teg za žene uz pomoć kojeg ćete postići lepo oblikovane ruke, grudi i ramena o kakvim ste oduvek sanjali. Pozovite nas na broj 011/6 888 999.

Prodavac
Shake weight teg za žene je nešto potpuno novo na našem tržištu. Uz pomoć ovog revolucionarnog proizvoda bićete zategnute kao nikad ranije na veoma jednostavan i efektan način.
Jedinstvenog anatomskog dizajna ovaj proizvod vrlo lepo leži u ženskoj ruci. Najnovija tehnologija koja radi po principu dinamičke inercije osetno će pomeriti Vaše granice kada je vežbanje u pitanju. Mišići na rukama, ramenima i grudima se oblikuju sa vrlo malo napora do savršenstva. U odnosu na obične tegove, učinak vežbi uz pomoć ovih fantastičnih tegova je poboljšan i do 300%.
Biće dovoljno ne više od 6 minuta vežbanja tokom dana uz pomoć ovih magičnih tegova i imaćete vrlo lepo oblikovane ruke i ramena. Za optimalne rezultate je dobro da držite teg u obe ruke na udaljenosti od oko 10-ak cm u odnosu na vrat i da ga tresete gore-dole, nikako levo-desno. Takođe je vrlo važno da zauzmete stabilan stav.
Ne čekajte, spremajte se za leto! Naručite Shake weight teg za žene  uz pomoć kojeg ćete postići lepo oblikovane ruke, grudi i ramena o kakvim ste oduvek sanjali. Pozovite nas na broj 011/6 888 999.