Popust
Nema na stanju

Trenažer za stomak Six Pack

3.990rsd 2.290rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana

Nema na lageru

Ako želite oblikovane mišiće na stomaku, a ne volite naročito da vežbate, Six Pack trenažer vam može olakšati i učiniti da budete ponosni na svoje telo i to sa manje truda nego do sada!

Trenažer za stomak Six Pack je nešto što je oduševilo muškarce i žene širom sveta, a među kojima su i mnogi poznati glumci i pevači. Njime se trbušnjaci definišu mnogo brže i sa mnogo manje muke, prolivenog znoja i odricanja od obroka. Vrlo je jednostavan za korišćenje, prijatan za nošenje i ultraefikasan!

Six Pack trenažer funkcioniše na principu EMS (Electrical Muscle Stimulator) tehnologije, odnosno na principu elektro stimulacije mišića koja je klinički dokazana kao efektna. Sa njima možete da izgubite višak kilograma, zategnete mišiće i opustite se dok vas masira. Ima 6 krakova koji se lepe na mišiće, a u sredini je mesto za bateriju (za rad je potrebna litijumska baterija CR2032 koja NIJE uključena u pakovanje).

Sve što je potrebno jeste da trenažer jednom dnevno zalepite na stomak na golu kožu, aktivirate ga pritiskom na dugme, podesite nivo koji želite i na miru radite svoj posao, uživate uz film, šetate ili se bavite nečim drugim. Nećete ni osetiti da je tu, a pomoći će vam da izgubite kilograme i definišete mišiće.

Trenažer Six Pack ima 15 nivoa stimulacije. Kada ga uključite podešen je na nivo 1, a svakim sledećim pritiskom na dugme povećavate nivo. Tretman traje 23 minuta i to je sasvim dovoljno za jedan dan.

VAŽNO: Ne koristite blizu srca, usana niti na iritiranoj koži. Ne koristite tokom spavanja, vožnje, niti kupanja. Trenažer ne sme dolaziti u kontak sa metalnim predmetima i ne smeju ga koristiti trudnice niti osobe koje imaju bilo kakve implante ili srčane probleme.

Poručite svoj Six Pack trenažer po super ceni i budite ponosni na svoje telo! Pozovite već sada 011/6 888 999.

Prodavac