Popust

Aparat za pravljenje kokica

2.800rsd 1.990rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Koliko vam se puta desilo da tokom pravljenja kokica zadimite celu kuću, neke vam izgore, a gomila njih ostane neispucana. Nekada stavite premalo ulja, a dešava se i da preterate. Konačno postoji nešto zahvaljujući čemu ćete za samo par minuta i i više nego jednostavno pripremiti savršeno ukusne i zdrave kokice – Minijoy aparat za kokice!

Aparat je najpraktičniji aparat za kokice koji ste ikada videli! Toliko je mali i lagan da zauzima minimalno prostora i lako se prenosi, održava, a pravi savršeno UKUSNE i ZDRAVE kokice! Jer on pravi kokice BEZ ulja i putera!

Minjoy aparat za kokice vam pravi kokice isključivo toplim vazduhom koji kroz njega cirkuliše. Više ne morate da stojite pored šporeta i ne skidate oči sa šerpe. Sve što treba je da sipate kukuruz u aparat, pritisnete dugme i pustite da za svega par minuta napravi kokice. Aparat je dizajniran tako da kokice idu pravo u posudu koju postavite ispod dela iz kog izlaze, pa nećete morati da prljate gomilu sudova.

Snaga: 1200w

Iskoristite POPUST i već danas po ovoj genijalnoj ceni poručite svoj aparat za kokice koji će vam upotpuniti svako uživanje kod kuće! Pozovite i poručite na broj 011/6 888 999!

Prodavac