Coach Coat prekrivač za dvosed

3.500rsd 1.990rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Čak iako je vaš dvosed svetle boje, sa Couch Coat prekrivačem će uvek biti uredan i čist i nećete brinuti kako da ga sredite.

Couch Coat prekrivač je izuzetno praktična stvar koja maksimalno štiti vaš kauč i dvosed od neželjenih mrlja. Ne kliza se i vaš kauč čuva savršeno čistim bilo da po njemu šetaju vaši ljubimci koji se linjaju ili da imate nemirne mališane koji ne vode naročito računa da li će po njemu prosuti čokoladnu mleko, ispustiti parče pice sa kečapom i slično. Ne propušta fleke na kauč i, kada se isprlja, vrlo lako se skida i pere.

Sa Couch Coat prekrivačem više nećete morati da se mučite i ručno čistite kauč i dvosed. Agresivnim ručnim pranjima i korišćenjem raznorazne „hemije“ oštećujete i sam nameštaj i svoje ruke. Couch Coat je mnogo praktičnije rešenje.

Couch Coat prekrivač je vrlo kvalitetan, udoban i lepo izgleda. Materijal je prošiven mikrovlaknima i navlaka ima dva lica: jedno braon, a drugo mlečno bele boje. Pored dela za sedeći deo kauča ili dvoseda dobijaju se i dva dela za naslone za ruke.

Dimenzije: 160 cm x 135 cm
Dimenzije delova za naslon za ruke: 50 cm x 47 cm

Couch coat prekrivač je izuzetno jednostavna za održavanje: ne morate je prati ručno, već je slobodno možete staviti u mašinu.

Neka vaš dvosed uvek bude čist i uredan. Iskoristite akciju i kupite Couch Coat prekrivač po sjajni ceni koliko danas i to pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac