Popust

Hvatač dlaka za slivnike

1.190rsd 690rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

U kadi se dlake uvek natalože, pa čak i ako vam kosa ne opada više nego što je normalno prilikom pranja kose. A onda nastaje totalni haos – slivnik se zapuši, voda krene da se vraća nazad i gubite gomilu vremena da ga očistite. Prestanite da se mučite i nabavite svoj hvatač dlaka!

Sada i to postoji i olakšava svakodnevi život svakome ko ga ima. Hvatač dlaka se postavlja u slivnik tako što se njegov lanac spusti unutra, dok plastični deo u obliku cveta ostaje na površini. Kosa i ostale nečistoće se hvataju za lanac i, kada dođe vreme da ih izvadite, potrebno je samo da ga izvučete napolje i bacite u smeće sve što se zakačilo.

Dosta je bilo mučenja posle svakog pranja kose i vađenja dlake po dlake ili dozvoljavanja da vam se slivnik zapuši pa da zbog toga u njega morate da sipate najrazličitije hemikalije kako biste ga očistili. Sa hvatačem dlaka je sve mnogo praktičnije.

Broj komada u pakovanju: 2
Dužina lanca: 45 cm
Velišina plastičnog dela: 6 cm
Boja: bela
Sastav: plastika+nerđajući čelik

Kupite po super ceni svoje pakovanje hvatača dlaka u kome dobijate 2 komada i rešite se neželjene kose i drugih nečistoća u vašim slivnicima. Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999.

Prodavac