Kašičica za dekorisanje

1.100rsd 890rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Ukrasite svoje napitke i obroke kao pravi profesionalac i uživajte u njima zajedno sa svojim gostima!

Ova super zanimljiva kašičica za dekorisanje je namenjena ukrašavanju napitaka, torti, kolača, slane hrane ili pak za ukrašavanje posuđa prilikom serviranja radi potpunijeg ugođaja.

Kako funkcioniše ukrašavanje ovim šablonima? Izaberete željeni oblik, postavite ga na kašičicu i sipate preko njega materijal kojim želite da pravite šare. To može biti npr. cimet, kafa, kakao, šećer u prahu, aleva paprika, kari i sl. Da biste ostavili trag određenog oblika, pritisnete dugmence na kašičici, a onda ona zavibrira i ispusti kroz označene rupice željeni oblik sa šablona.

Pakovanje uključuje 16 različitih šablona od kojih je svaki zanimljiv na svoj način i svaki nosi sa sobom posebnu poruku.

A za mame čiji mališani slabo jedu, ovo je pravi spas! Zašto? Zato što ih je neuporedivo lakše naterati da jedu određenu zdravu hranu koju ne vole ako je ona dekorisana interesantnim oblicima.

A osim kod kuće, ovu super kašičicu je odlično imati i ako ste vlasnik ugostiteljskog objekta. Kafa i topla čokolaa koju služite u svom restoranu ili kafiću će sa ovakvim oblicima izgledati super zanimljiva, a moći ćete njome da ukrasite i torte, kolače, brojne slane obroke.

Prodavac