Komplet za dekoraciju za torte i kolače

1.390rsd 990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Izuzetno praktičan i interesantan komplet neophodan svima onima koji vole da kolači i torte koje prave osim ukusni budu i lepo ukrašeni. Ukrasite svoje slatkiše baš kao pravi profesionalci u poslastičarnicama!

Ovaj kompletić će vam dosta značiti prilikom pripreme torti i kolača za slave, rođendane i druge proslave, a dekorisanje je lakše nego bilo kojim drugim kompletom koji ste do sada koristili. U pakovanju se dobijaju silikonski špric koji je lak za rukovanje, zatim silikonska providna ploča na koju se direktno istiska fil + oblici na papiru čiji trag pratite kako biste napravili ukras.

Kako pravite ukrase? Ispod silikonske providne ploče se postavi crtež koji želite (slova, brojevi, srca, krugovi…) i fil istiskujete po ploči kao da „precrtavarte“ sa papira ispoda njega. Na ploči će ostati oblik koji ste nacrtali/precrtali i sada je potrebno da se on stegne. Kako bi se ukrasi na ploči stegli, ostavite ploču u frižider da odstoji.

neka fil koji koristite bude gust. Najčešće se koristi čokolada za kuvanje, jer je ona najzahvalnija, a i uklapa se sa gotovo svim drugim ukusima.

Pored crteža koje dobijate u pakovanju, svakako možete odštampati i neke druge oblike i od njih napraviti ukrase.

Prodavac