Popust

Lagani roštilj na rasklapanje za piknik

2.500rsd 1.690rsd

  • Šifra artikla: 7891
  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Lako prenosivi roštilj na rasklapanje je idealan ne samo za dvorište, već i za piknik sa pordicom i prijeteljima gde god da idete – pogledajte zašto!

Ovaj fantastični roštilj zauzima jako malo mesta, a možete na njemu ispeći mnogo ukusnog mesa ili povrća! Neverovatno je praktičan: lagan je, lako se rasklapa i sklapa i vrlo je jednostavan za održavanje. Možete ga lako spakovati i poneti gde god da poželite da roštiljate: u bašti, šumi, na livadi ili na plaži.

Dimenzije: 36cm x 27cm

Upotpunite druženje ovim malim ali vrlo korisnim roštiljem i to bez mučenja oko sklapanja i prljanja odeće. Samo uz njega ponesite malo uglja za roštilj, skinite rešetku, sipajte ga, vratite rešetku i zabava može da počne!

Kada završite sa korišćenjem roštilja, sačekajte da se vatra ugasi, a potom prospite žar na neko sigurno mesto i prelijte ga hladnom vodom. Kada se ohladi, izbrišite rešetku roštilja ubrusom, a potom je operite toplom vodom i deterdžentom za sudove.

Iskoristite akciju i kupite ovaj super praktični roštilj po sjajnoj ceni. Sa njim će svako okupljanje sa prijateljima i porodicom biti zabavnije. Poručite na broj 011/6 888 999.

Prodavac
Šifra artikla: 7891 Kategorija: Oznake: , ,