Popust
Nema na stanju

LED sijalica protiv komaraca i drugih insekata

1.290rsd 990rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana

Nema na lageru

Rešite se komaraca i drugih dosadnih insekata koji vam konstano dosađuju kada se napolju prolepša vreme i čim poželite da uživate u toplim letnjim večerima.

Koliko vam je do sada večeri propalo samo zato što niste mogli da se rešite dosadnih komaraca i buba? Koliko ste samo puta seli na terasu ili u dvorište kako biste sa društvom uživali u prelepom letnjem predvečerju, ali ste završili okupljanje pre nego što ste želeli samo zbog komaraca koji su vam zadali bezbroj ujeda i nesnosan svrab? LED sijalica protiv insekata vrlo efikasno rešava ovaj problem!

Sada ćete slobodno moći da sedite ili leškarite napolju tokom leta i nećete morati da se mažete i pršćete kožu najrazličitijim kremama i sprejevima protiv komaraca koji nemaju prijatan miris i od kojih imate osećaj da vam je koža sve vreme lepljiva. LED sijalica protiv komaraca je sve što vam treba kako biste oterali ova mala dosadna stvorenja.

LED sijalica protiv komaraca u sebi sadrži lampu koja tera ne samo komarce, već i ostale nesnosne insekte koji vam dosađuju kada je napolju lepo i toplo i kvare vam ugođaj. Ima 3 načina rada:

1. Može da radi samo kao obična sijalica
2. Može da radi samo kao lampa protiv insekata
3. Može da kombinuje prva dva, odnosno i da svetli i da tera insekte

Vrsta grla: E27
Jačina: 9W

Požurite da već danas poručite ovu fantastičnu sijalicu i rešite se komaraca i bubica koje više nikada neće moći da vam unište veče. Pozovite na broj 011/6 888 999.

Prodavac