Lepljiva pločica-držač Greep Eez

1.000rsd 490rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Ove fantastične lepljive pločice ne zahtevaju bušenje niti lepljenje lepkom, a toliko su lake za korišćenje da ćete biti oduševljeni njihovom funkcionalnošću.

One Vam omogućuju da postavite na željeno mesto u Vašem stanu, kući, kancelariji ili automobilu željeni predmet, fotografiju, pa čak i ogledalo i to sve bez čekića, eksera i bušilice. Sjajno, zar ne?

Grip Eez je neverovatno praktičan i koristan da ćete moći da ga koristite iznova i iznova. Posle upotrebe ga možete isprati toplom vodom, ostaviti da se osuši i ponovo koristiti za nešto drugo.

Grip eez je posebno dizajnirana stezna pločica koja je u mogućnosti da drži na mestu sve one predmete koje ni na koji drugi način niste bili u stanju da postavite na željenu poziciju.

Ove genijalne pločice će ispuniti sva Vaša očekivanja i u kupatilu, u vlažnom okruženju i na ekstremno niskim i visokim temperaturama! Ovo je idealan proizvod za uređenje savremenog doma koji neće oštetiti zidove u Vašem domu. Što se upotrebe u automobilu tiče, Vaš telefon i GPS uređaj će sa njima uvek biti na sigurnom mestu i na dohvat ruke.

Jedno pakovanje sadrži 5 pločica dimenzija 6 cm x 7,5 cm koje se po potrebi mogu oprati i do 1.000 puta! Jedna pločica može da drži predmet težine do 2 kg. Ako vam je potrebna manja pločica, materijal od kog su napravljene Vam omogućuje da postojeću isečete na manje delove i iskoristite ih kako želite.

Pozovite nas na broj 011/6 888 999 i već danas poručite za svaku kuću krajnje korisne Grip Eez pločice!

Prodavac
Ove fantastične lepljive pločice ne zahtevaju bušenje niti lepljenje lepkom, a toliko su lake za korišćenje da ćete biti oduševljeni njihovom funkcionalnošću.
One Vam omogućuju da postavite na željeno mesto u Vašem stanu, kući, kancelariji ili automobilu željeni predmet, fotografiju, pa čak i ogledalo i to sve bez čekića, eksera i bušilice. Sjajno, zar ne?
Grip Eez je neverovatno praktičan i koristan da ćete moći da ga koristite iznova i iznova. Posle upotrebe ga možete isprati toplom vodom, ostaviti da se osuši i ponovo koristiti za nešto drugo.
Grip eez je posebno dizajnirana stezna pločica koja je u mogućnosti da drži na mestu sve one predmete koje ni na koji drugi način niste bili u stanju da postavite na željenu poziciju. Težina koju može da izdrži je 2 do 2,5 kg.
Ove genijalne pločice će ispuniti sva Vaša očekivanja i u kupatilu, u vlažnom okruženju i na ekstremno niskim i visokim temperaturama! Ovo je idealan proizvod za uređenje savremenog doma koji neće oštetiti zidove u Vašem domu. Što se upotrebe u automobilu tiče, Vaš telefon i GPS uređaj će sa njima uvek biti na sigurnom mestu i na dohvat ruke.
U jednom pakovanju se nalazi 5 steznih pločica koje se mogu oprati i do 1.000 puta.
Pozovite nas na broj 011/6 888 999 i već danas poručite za svaku kuću krajnje korisne Grip Eez pločice!