Popust

Mali trimer na baterije

2.100rsd 1.290rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Mali trimer je toliko praktičan i toliko jednostavan za korišćenje da ćete uživati u sređivanju svog dvorišta, bašte, biljaka na terasi. Ne radi kao većina trimera na struju već na baterije, pa samim tim nema ograničenja koja nameće kabl, ma koliko on bio dugačak.

Iako je malen, izuzetno je efikasan i obezbeđuje svu snagu obrtaja tradicionalnog trimera. Pritom je u prednosti nad običnim jer ne zauzima mngo mesta kao veliki i teški trimeri. Pritom, za njegovo korišćenje vam nije potrebna nikakva specijalna snaga niti čini da se umorite brzo. Njime sa lakoćom možete da sredite travu koja štrči, biljke, živu ogradu, pa čak i nešto tanje grane.

Iako trimere mnogo češće koriste muškarci za obradu biljaka, ovaj maleni Zip Trimer će moći da korsite i žene za održavanje svoje bašte, cveća, jer će lako moći da ga drže u ruci i manipulišu njime.

Ono što mali trimer takođe razilkuje od velikog jeste cena. Obični veliki trimeri su vrlo skupi, i oni sami i njihove eventualne popravke. No, ovaj trimer je neuporedivo povoljniji.

S obzirom na to da je lagan, ovaj mali trimer na baterije će moći da koriste i žene za sređivanje cveća.

Iskoristite veliku AKCIJU i poručite svoj mini trimer na baterije po specijalnoj ceni na broj 011/6 888 999.

Prodavac