Nastavak za usisavanje prašine Dust Daddy

1.370rsd 990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Iako imate utisak da sa nekih delova nameštaja i predmeta nikada nećete moći da usisate prašinu, ovaj fantastični nastavak za usisivač za uklanjanje prašine će vas razuveriti!

Pitate se čemu ova “spravica” kad postoji bezbroj najrazličitijih krpa za brisanje prašine? Dust Daddy dolazi do delova do kojih krpa ne može! A sve zbog toga što je sačinjen od 30 savitljivih cevčica!

Samo ga stavite na usisivač i pređete preko svih onih delova nameštaja sa kojih želite da sklonite prašinu. Dust Daddy ne grebe predmete preko kojih prelazite njime. Sa njim ćete konačno moći da usisate prašinu sa svih onih malih sitnih predmeta za koje ste se do sada plašili da ne završe u usisivaču. Sa Dust Daddy-jem do toga neće doći, jer su cevčice dovoljno uzane da kroz njih sitni predmeti ne mogu da prođu.

Dust Daddy zahteva duplo manje vremena za brisanje prašine, jer skoro ništa od stvari nećete morati da pomerate. Fantastičan je ne samo za nameštaj, već i za knjige, svetla, žaluzine, za automobil (vrlo lako vuče prašinu iz pukotina sedišta).

Dužina cevčica: 16 cm
Dužina plastičnog dela: 18 cm

Iskoristite SNIŽENJE i poručite odmah Dust Daddy nastavak za prašinu ovde ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac