Popust

Prenosiva podloga za peglanje

2.000rsd 950rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Revolucionarno rešenje u vidu prenosive prostirke za peglanje omogućiće Vam peglanje Vaših košulja, bluza, suknji, haljina i pantalona gde god poželite. Zaboravite na velike, teške za prenošenje i potpuno nepraktične daske za peglanje koje inače koristite kada peglate kod kuće. Ova prenosiva prostirka za peglanje je sve što Vam treba kako bi Vaša garderoba izgledala savršeno ispeglano u svakoj prilici, gde god da idete i koliko god negde da žurite. Pritom, zauzima minimalno mesta u koferu.

Prostirka za peglanje koja je izrađena od kvalitetnog materijala, koja je postojana na visokim temperaturama i koju možete nositi gde hoćete i koristiti u svakoj prilici, ispuniće Vaša najviša očekivanja. Njena površina omogućava Vam i olakšava peglanje kako malih komada odeće tako i onih velikih dimenzija.

Gornji sloj prostirke zaštićen je materijalom otpornim na vlagu, isparenja i tečnosti sa kojima može doći u dodir, a njen donji deo poseduje prijanjajuća svojstva koja prostirku drže na svom mestu prilikom peglanja. Samim tim peglanje Vaših omiljenih odevnih predmeta postaje brže, lakše i ne zadaje vam toliko muke.

Sastav:
Gornji deo i ivice – 100% poliester
Donji deo – 100% pamuk + PVC elementi
Unutrašnji deo – 100% vinil
Postava – 100% pamuk
Dimenzije: 50cm x 80cm

Iskoristite priliku da već sada nabavite svoju prostirku za peglanje po super ceni pozivom na broj 011/6 888 999.

Jer ako je sada poručite, na POKLON ćete dobiti MOBILNI VENTILATOR za android ili iPhone. Za njegovo korišćenje vam nije potrebna instalacija bilo kakve aplikacije. Samo ga stavite na mesto u telefonu na koje inače priključujete punjač, i hlađenje može da počne. Sklapa se i rasklapa vrlo lako i zauzima toliko malo mesta da ga možete nositi čak i u džepu.

Prodavac

 

Revolucionarno rešenje u vidu prenosive prostirke za peglanje omogućiće Vam peglanje Vaših košulja, bluza, suknji, haljina i pantalona gde god poželite. Zaboravite na velike, teške za prenošenje i potpuno nepraktične daske za peglanje koje inače koristite kada peglate kod kuće. Ova prenosiva prostirka za peglanje je sve što Vam treba kako bi Vaša garderoba izgledala savršeno ispeglano u svakoj prilici, gde god da idete i koliko god negde da žurite. Pritom, zauzima minimalno mesta u koferu.

Prostirka za peglanje koja je izrađena od kvalitetnog materijala, koja je postojana na visokim temperaturama i koju možete nositi gde hoćete i koristiti u svakoj prilici, ispuniće Vaša najviša očekivanja. Njena velika površina omogućava Vam i olakšava peglanje kako malih komada odeće tako i onih velikih dimenzija.

Gornji sloj prostirke zaštićen je materijalom otpornim na vlagu, isparenja i tečnosti sa kojima može doći u dodir, a njen donji deo poseduje prijanjajuća svojstva koja prostirku drže na svom mestu prilikom peglanja. Samim tim peglanje Vaših omiljenih odevnih predmeta postaje brže, lakše i ne zadaje vam toliko muke.

Iskoristite priliku da već sada nabavite svoju prostirku za peglanje po super ceni pozivom na broj 011/3 111 300.