Rastegljivi poklopci od silikona

1.190rsd 890rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Ne postoji bolji i lakši način da sačuvate svežinu namirnicama nego poklopcima od silikona koji dobro dihtuju na svokoj posudi i ne dozvoljavaju hrani da izgubi svoj miris i ukus!

Silikonski rastegljivi poklopci su idealan način da sačuvate svežinu dela obroka koji niste pojeli i sprečite da miriše na frižider i da frižider miriše na njega. Ne dozvoljavaju da se hrani pokrivena njima osuši, bez obzira da li je čuvate u frižideru ili van njega. Praktično je i to što sprečavaju da se iz posude prospe sadržaj ako je npr. vaš mališan zakači na stolu prolazzeći pored nje.

Idealni su za čuvanje svih vrsta namirnica: mesa, mlečnih proizvoda, voća i povrća (naročito luka koji, ako običan poklopac ne dihtuje dobro, može da “zamiriše” ne samo čitav frižider, već i čitavu kuhinju).

Silikonski poklopci su bezbedni za zdravlje, pa ih možete staviti čak i direktno na samu namirnicu, npr. na dinju koju ste isekli.

U pakovanju se dobija 6 providnih silikonskih poklopaca. Svaki je različite veličine, pa ćete tako imati adekvatan poklopac kako za šerpu, tako i za čašu vode.

Dimenzije:

1. 6.5 cm (rastegljiv do 9 cm)
2. 9.5 cm (rastegljiv do 13 cm)
3. 11.5 cm (rastegljiv do 15 cm)
4. 14.5 cm (rastegljiv do 20 cm)
5. 16.5 cm (rastegljiv do 23 cm)
6. 21 cm (rastegljiv do 28 cm)

Ne propustite da po super sniženoj ceni kupite set od čak 6 silikonskih rastegljivih poklopaca koji će produžiti svežinu vašoj hrani i samim tim vam uštedeti novac. Poručite online ovde ili pozivom na 011/6 888 999.

Prodavac