Popust

Rukavice otporne na sečenje

1.190rsd 890rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

U slučaju da niste vešti u sečenju i često se posečete, ako su vam ruke od toga postale izranjavanje i grube, onda su vam definitivno neophodne zaštitne rukavice.

Rukavice otporne na sečenje sačuvaće vaše ruke glatkim i negovanim ma koliko god hrane imali da isečete i ma koliko vaši noževi bili oštri. Nećete morati da vodite računa da li ćete se poseći, pa ćete samim tim biti mnogo brži u pripremi hrane.

Ove rukavice otporne na sečenje svoju efikasnost duguju materijalu od kog su napravljene: polietilen visoke gustine, spandeks, staklena vlakna. Osim što maksimalno štite vaše ruke, ove rukavicu su vrlo prijatne za nošenje i u njima je lako raditi. Neće vas stezati, spadati vam, zaboravićete i da ih imate na rukama.

Ove zaštitne rukavice su vrlo zahvalne i za održavanje: možete ih prati ručno ili u mašini na maksimalnoj temperaturi od 40 stepeni i sa blagim deterdžentom.

Ako je i vama potrebna zaštita prilikom sečenja hrane, pozovite ODMAH i naručite svoj par zaštitnih rukavica po SUPER CENI! Pozovite 011/6 888 999.

Prodavac