Popust

Šabloni za ukrašavanje kafe

990rsd 490rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Sada još više možete uživati ispijajući kafu uz vrlo zanimljive šablone za dekorisanje espresso kafe, kapućina, tople čokolade.

Ulepšajte sebi i voljenoj osobi početak dana ne samo ukusnom, već i dobro dekorisanom kafom zahvaljujući ovim zanimljivim šablonim koji vam omogućavaju da ukrasite kafu ili toplu čokoladu baš kao što to čine profesionalci u najboljim kafićima. Dekorišite svoj omiljeni napitak oblikom jelke, srca, preslatkog pande i sl.

A ako imate svoj kafić ili restoran i želite da svojim gostima pružite još veći ugođaj kada dođu na svoju prvu jutarnju kafu, ovi šabloni su idealni za ukrašavanje. Time im zaista možete izmamiti osmeh na lice, ulepšati dan i pokazati im da mislite na njih i da treba ponovo da vas posete.

Ove interesantne šablone možete koristiti ne samo za kafu i toplu čokoladu, već i za ukrašavanje najrazličitijih vrsta torti i kolača. Zabavite se i učinite da poslastice koje pripremate izgledaju baš kao one iz poslastičarnice.

Iskoristite akciju i poručite već danas svoje set od 16 šablona za dekorisanje kafe, torti i kolača po ovoj super sniženoj ceni. Pozovite odmah 011/6 888 999.

Prodavac