Popust

Slavina i bojler u jednom

5.200rsd 3.150rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Slavina i bojler u jednom – za uvek toplu vodu za samo nekoliko sekundi, bezobzira da li imate običan bojler ili ne! Idealno za kuće, vikendice, kancelarije u čijim kuhinjama za zaposlene nema tople vode!

Ovo je slavina koja u sebi ima mini bojler koji zagreva 1-2l vode u minuti, pa je gotovo neophodno imati ga na mestima gde vam topla voda nije dostupna.

Kako ćete znati da je voda spremna za korišćenje? Kada se upali crveno svetlo koje ima na sebi! Temperatura do koje može da zagreje vodu ide čak i do 60 stepeni! Zan njegovo montiranje vam nije potrebna pomoć majstora, jer je vrlo lako i jednostavno.

On takođe i štedi vreme, novac i vodu jer nema više čekanja da se voda ugreje, samim tim dajete svoj doprinos očuvanju životne sredine ali i novčaniku.

Nemojte misliti da će iz slavine teći samo topla voda ako instalirate ovu “napravu”. Ako želite hladnu vodu samo povučete ručku unazad i dobijate uvek svežu i hladnu vodu, za razliku od klasične česme gde voda ume da promeni ukus od stajanja.

Napravljena je od kombinacije metala i plastike, bele je boje tako da će se uklopiti u svaku kuhinju, kupatilo ili vikendicu.

Šta vam treba kako biste mogli da koristite ovu slavinu? Jedna utičnica i za par sekundi imate onoliko tople vode koliko želite. Temperaturu podešavate jednostavnim pomeranjem ručice do određenog nivoa zagrejanosti vode. Na česmi je označena skala zagrejanosti vode, pa tako možete izabrati od najhaldnije vode do vode zagrejane do 60 stepeni. Aparat ima zaštitu koja mu ne dozvoljava da se voda pregreje.

Dimenzije: 24 x 7cm
Težina: 772 g
Osigurač za slavinu minumum: 16A
Napon: 220-240V/50Hz

Iskoristite ovo fenomenalno sniženje i poručite ODMAH slavinu 2 u 1 ili online ovde ili pozivom na 011/6 888 999.

Prodavac