Popust

Solarni reflektor sa senzorom

1.800rsd 1.290rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Osvetlite željeni spoljašnji prostor solarnim reflektorom sa senzorom koji je toliko praktičan da ćete se pitati kako ste do sada funkcionisali bez njega.

Solarni reflektor sa senzorom je nešto što svako domaćinstvo naprosto mora da ima. Odlično je imati ga iznad ulaznih vrata, garažnih vrata, stepenica, neosvetljenih delova dvorišta. Možete ga postaviti bilo gde napolju gde vam je potrebno svetlo i to bez baterija, bez struje i kablova. Ovaj genijalni reflektor u sebi ima solarnu ploču: energiju crpi iz dnevnog prirodnog svetla i nikada nećete morati da ga punite.

Senzor pokreta detektuje kretanje do 15 metara i automaski svetli kada se neko približi. Sa njim ćete se osećati bezbedno, jer ćete znati da će vaši putevi po dvorištu biti osvetljeni i da će vas svetlo „obavestiti“ i onda kada naiđe neko drugi, pozvan ili nepozvan.

Ovaj reflektor je vrlo jednostavan za postavljanje. Sve što treba je da lepljivu podlogu pričvrstite za površinu koju želite. Lako se lepi za bilo koji materijal: za drvo, zid, plastiku i sl.

Iskoristite ovu sjajnu akciju i poručite solarni reflektor sa senzorom pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac