Popust

Specijalna vešalica za odeću

2.700rsd 1.790rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Ovo je najpraktičnija vešalica za odeću koju ste do sada videli! Pre svega zbog toga koliko stvari na nju može da stane, ali i zbog činjenice da je jedva vidljiva kada se ne koristi.

Ovu specijalnu vešalicu čine dva trougla pod uglom od 90 stepeni. Možete da koristite samo jedan trougao (tako što ćete na donji krak okačiti vešalice sa odećom), oba trougla ili da ih spojite šipkom na koju može da stane još veća količina odeće od one koja stoji na oba trougla zajedno.

Vešalica je pogodna za kačenje jakni, korisna je u sobi sa garederobom ako u ormanu više nema mesta, a najviše je koriste na terasi za sušenje veša. Lako se sklapa: za 1 trougao su potrebna samo 2 šrafa (koja dobijate u pakovanju). Stvari na njoj su sigurne s obzirom na kvalitet izrade i materijal.

Za sve kojima krš izuzetno smeta i nervira ih, ova vešalica je još bolja – može da se sklopi i tako je gotovo jedva vidljiva!

Ovo je najbolja vešalica ikada koju ćete moći da koristite ili u kući ili napolju, na terasi, kako vam volja i potreba!

Gde može da se koristi?

✅ U hodniku za kačenje jakni

✅ U kupatilu za sušenje peškira

✅ Na terasi za sušenje veša

✅ U garderobi za kačenje stvari

⭕ Dimenzije ukupno: 68 cm x 26 cm

⭕ Dimenzije trouglića: 25 cm x 30 cm x 27 cm

Iskoristite ovu fantastičnu akciju! Poručite ovu fantastičnu vešalicu i rešite problem kačenja i sušenja stvari zauvek! Pozovite odmah na 011/6 888 999.

Prodavac