Popust

Tajmer za jaja ProMetz

1.250rsd 690rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Nešto sasvim novo za vašu kuhinju! Zanimljiv i koristan proizvod koji će vam olakšati da skuvate jaje po svom i ukusu vaših najdražih!

Za ovom praktičnom stvarčicom su „poludeli“ svi ljubitelji kuvanih jaja! Nećete više morati da podešavate alarm kako bi jaje bilo kuvano onoliko koliko je potrebno. I više nema greške u proceni ako odlučite da ga vremenski proizvoljno kuvate. Ovaj genijalni tajmer za jaja će vam pomoći da uvek skuvate jaje idealnog ukusa.

Izrađen je od plastike koja je 100% otporna na visoku temperaturu. Radi tako što absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju, tako da nije važno koliko vaša ringla brzo zagreva niti da li ste ga ubacili u hladnu ili toplu vodu. On će uvek znati kada je dosta!

Kada se tajmer zagreje, crvena podloga menja boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoću jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano. A kada dostigne željenu tvrdoću, izvadite svoja savršeno skuvana jaja i uživajte u ukusu kakvom ste želeli.

Poručite još danas po super ceni ovaj fenomenalni tajmer za jaja pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac

Tajmer za kuvanje jaja ProMetz

Nešto sasvim novo za vašu kuhinju! Krajnje interesantan i koristan proizvod koji će vam olakšati da skuvate jaje po svom ukusu!

Za ovom praktičnom stvarčicom su „poludeli“ svi ljubitelji kuvanih jaja! Više nije potrebno da podešavate alarm kako bi jaje bilo kuvano onoliko koliko je potrebno da bi odgovaralo vašem ukusu. I više nema greške u proceni ako odlučite da ga vremenski proizvoljno kuvate. Tajmer za kuvanje jaja ProMetz će vam pomoći da uvek skuvate jaje idealnog ukusa.

Ovaj fantastični tajmer za jaja izrađen je od plastike koja je 100% otporna na visoku temperaturu. Radi tako što absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju, tako da nije važno koliko vaša ringla brzo zagreva niti da li ste ga ubacili u hladnu ili toplu vodu. On će uvek znati kada je dosta!
Kada se tajmer zagreje, crvena podloga će promeniti boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoću jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano. A kada dostigne željenu tvrdoću, izvadite svoja savršeno skuvana jaja i uživajte u ukusu kakvom ste želeli.

Pogledajte u sledećem videu kako je lako kuvati sa tajmerom za jaja i iskoristite priliku da poručite svoj primerak koliko danas po ovoj fantastično sniženoj ceni!