Popust

Tuš sa meračem temperature

3.950rsd 2.790rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Kako biste lakše odredili temperaturu vode kojom se kupate vi ili kojom kupate svoje dete, ovaj tuš vam i tek kako može pomoći!

Tuš sa meračem temperature je izuzetno koristan proizvod koji se aktivira odmah po uključivanju vode i gasi se odmah pošto je ugasite. Za razliku od običnog tuša on na sebi ima mali displej koji pokazuje koja je trenutna temperatura vode.

Najviše znači roditeljima koji svoje bebe moraju da kupaju vodom tačno određene temperature. S obzirom da je teško samostalno odrediti toplotu vode, a da se bebe kupaju na određenoj sobnoj i u vodi određene temperature, ovaj tuš će vam pomoći da je brže i lakše odredite.

Tuš sa meračem temperature je vrlo korisna stvar i za ljude sa oboljenjima koja podrazumevaju oštećenje nerava na koži. Oni neretko ne mogu da procene koliko je voda hladna ili topla. Da ne bi sebi zbog toga naneli štetu, izuzetno je korisno da na tušu imaju merač koji im pokazuje da li treba da pojačaju hladnu ili toplu vodu.

Tuš radi na integrirani generator pritiska vode, pa vam za njega neće biti potrebne bilo kakve baterije.

Iskoristite ovo sjajno SNIŽENJE i kupite bateriju za tuš sa termometrom po fantastično niskoj ceni i uvek budite sigurni da se kupate vodom temperature koja je najbolja za vas i vaše zdravlje. Poručite ovde ili pozovite na 011/6 888 999.

Prodavac