Popust
Nema na stanju

Vakum kese za odeću 60×80

400rsd 195rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana

Nema na lageru

Savršeno ne samo za GARDEROBU, već i za POSTELJINU i PLIŠANE IGRAČKE!

Šta sve možete da spakujete u vakum kese?

➡️ Jakne, kapute, mantile, pantalone, majice, dukseve, haljine, suknje, košulje, sakoe…

➡️ Posteljine, jastuke, ćebad… ️

➡️ U njih se čak može pakovati čak i OBUĆA, naročito mekane sandale, patofne, dečija obuća

 

➡️ Idealne su i za odlaganje PLIŠANIH IGRAČAKA sa kojima ne znate šta ćete jer su preplavile celu kuću, a dete vam se više ne igra njima

➡️ Idealne su između sezona kada velike zimske jakne zamenjuju tanki džemperići i majice i obrnuto, a savršene su i za pakovanje dečijih stvari koje vaš mališan ne može da nosi.

Vazduh se iz njih izvlači usisivačem (preko plastičnog kruga na kesi), a prethodno je potrebno dobro zatvoriti kesu na vrhu. Štede neverovatan prostor, jer u njih može da stane izuzetno velika količina stvari!

✔️ NE oštećuju stvari koje u njih odložite

✔️ Iako se čini suprotno, one uopšte ne gužvaju garderobu više nego što bi se inače izgužvala u ormanu

✔️ Čuvaju stvari od vlage, cepanja, žutenja od stajanja

Osim kese u dimanziji 60cm x 80cm, OVDE možete poručiti i kesu većih dimenzija 80cm x 110 cm.

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite vakum kese dimanzija 60 x 80cm. Pozovite na broj 011/6 888 999.

Prodavac

Ako želite da odložite sezonsku garderobu tako dav ne zauzima mnogo prostora ili ako ne znate kako da spakujete i ostavite za drugo dete odećukoje je Vaše prvo preraslo, predstavljamo vam rešenje – vakum kese za pakovanje stvari! Idealno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite i do 75 % prostora kojim raspolažete!

Vakum kese su namenjene savremenim ljudima koji ne žele da u svom domu zauzimaju mesto sezonskom garderobom poput jakni, skafandera, ali i jorgana, jastuka, ćebadi i svega drugog što trenutno ne koriste. Napravljenje od visoko kvalitetnog i veoma izdržljivog materijala, vakum kese će Vam omogućiti uredno slaganje i odlaganje stvari. Ove specijalne kese će takođe i zaštititi Vašu omiljenu garderobu od vlage, vode, insekata, prašine i drugih spoljašnjih uticaja.

Toliko su jednostavne za korišćenje da će i Vaše dete moći da ih koristi. Odeću spakovanu u ove kese možete odlagati jednu na drugu i samim tim maksimalno uštedeti na prostoru kojim raspolažete u kući ili stanu. Razbacane i neuredno složene stvari na tavanu, u ormarima, garaži ili podrumu su sada vaša prošlost.

Vakum kese su takođe idealno rešenje za sve one koji vole da putuju a na putovanje nose veću količinu stvari. Kese će Vam omogućiti da brzo i lako bez nereda spakujete u Vaš kofer sve sto želite da ponesete od garderobe na planirano putovanje!

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite vakum kese dimenzija 60 x 80cm. Pozovite na broj 011/6 888 999.