Popust

Vakum kese za odeću 60×80

400rsd 195rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Ako želite da odložite sezonsku garderobu tako dav ne zauzima mnogo prostora ili ako ne znate kako da spakujete i ostavite za drugo dete odećukoje je Vaše prvo preraslo, predstavljamo vam rešenje – vakum kese za pakovanje stvari! Idealno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite i do 75 % prostora kojim raspolažete!

Vakum kese su namenjene savremenim ljudima koji ne žele da u svom domu zauzimaju mesto sezonskom garderobom poput jakni, skafandera, ali i jorgana, jastuka, ćebadi i svega drugog što trenutno ne koriste. Napravljenje od visoko kvalitetnog i veoma izdržljivog materijala, vakum kese će Vam omogućiti uredno slaganje i odlaganje stvari. Ove specijalne kese će takođe i zaštititi Vašu omiljenu garderobu od vlage, vode, insekata, prašine i drugih spoljašnjih uticaja.

Toliko su jednostavne za korišćenje da će i Vaše dete moći da ih koristi. Odeću spakovanu u ove kese možete odlagati jednu na drugu i samim tim maksimalno uštedeti na prostoru kojim raspolažete u kući ili stanu. Razbacane i neuredno složene stvari na tavanu, u ormarima, garaži ili podrumu su sada vaša prošlost.

Vakum kese su takođe idealno rešenje za sve one koji vole da putuju a na putovanje nose veću količinu stvari. Kese će Vam omogućiti da brzo i lako bez nereda spakujete u Vaš kofer sve sto želite da ponesete od garderobe na planirano putovanje!

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite vakum kese dimanzija 60 x 80cm. Pozovite na broj 011/6 888 999.

Prodavac

Ako želite da odložite sezonsku garderobu tako dav ne zauzima mnogo prostora ili ako ne znate kako da spakujete i ostavite za drugo dete odećukoje je Vaše prvo preraslo, predstavljamo vam rešenje – vakum kese za pakovanje stvari! Idealno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite i do 75 % prostora kojim raspolažete!

Vakum kese su namenjene savremenim ljudima koji ne žele da u svom domu zauzimaju mesto sezonskom garderobom poput jakni, skafandera, ali i jorgana, jastuka, ćebadi i svega drugog što trenutno ne koriste. Napravljenje od visoko kvalitetnog i veoma izdržljivog materijala, vakum kese će Vam omogućiti uredno slaganje i odlaganje stvari. Ove specijalne kese će takođe i zaštititi Vašu omiljenu garderobu od vlage, vode, insekata, prašine i drugih spoljašnjih uticaja.

Toliko su jednostavne za korišćenje da će i Vaše dete moći da ih koristi. Odeću spakovanu u ove kese možete odlagati jednu na drugu i samim tim maksimalno uštedeti na prostoru kojim raspolažete u kući ili stanu. Razbacane i neuredno složene stvari na tavanu, u ormarima, garaži ili podrumu su sada vaša prošlost.

Vakum kese su takođe idealno rešenje za sve one koji vole da putuju a na putovanje nose veću količinu stvari. Kese će Vam omogućiti da brzo i lako bez nereda spakujete u Vaš kofer sve sto želite da ponesete od garderobe na planirano putovanje!

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite vakum kese dimenzija 60 x 80cm. Pozovite na broj 011/6 888 999.