Popust

Vrećica za brzu pripremu krompira

790rsd 490rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Pripremite u mikrotalasnoj pećnici krompir fenomenalnog ukusa za rekordno kratko vreme uz jednu od najinteresantnijih stvarčica koja se u poslednje vreme pojavila na našem tržištu – uz Krompir Expres vrećicu!

Kada vam gosti iznenada dolaze na večeru ili kada ste vi i vaši ukućani toliko gladni da ne možete da sačekate da se krompir ispeče u rerni, Krompir Ekspres vrećica je prava stvar – pomoći će vam da napravite savršeno ukusan krompir za manje od 10 minuta!

Ovom fantastičnom kesicom je oduševljen svako ko ju je probao! Neverovatno je jednostavna za korišćenje i održavanje, i izuzetno je efikasna.

Ubacite krompir, stavite vrećicu u mikrotalasnu i pričekate 4-8 minuta. Nakon toga izvadite perfektno pečen krompir iz kesice i servirajte ga po svom ukusu.

U jednu Krompir vrećicu možete istovremeno staviti 4 krompira prosečne veličine. Ova vrećica može poslužiti i za pripremu raznog drugog povrća: šargarepe, tikvica, kukuruza i mnogo toga drugog.

Krompir vrećica NIJE za jednokratnu upotrebu, već je možete je prati ručno ili u mašini za veš a potom ponovo koristiti.

Iskoristite akciju i koliko danas poručite svoju Krompir Ekspres vrećicu pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac