Popust

Čarape sa gelom za negu peta

1.290rsd 990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Boja

Poništi izbor

Pojavilo se nešto što će dati bolje rezultate od svega što se do sada pojavilo za negu peta, a nije potrebno da radite ništa osim da ih nosite na nogama – čarape sa gelom!

Čarape sa gelom za negu peta su sjajan izum! Ovo su čarape čija unutrašnjost sadrži vitamin E i mineralna ulja koja omekšavaju gruba stopala i tako neguju kožu u tom predelu. Neverovatno su mekane i udobne, a rezultati se vide već nakon prvog korišćenja.

Predviđene su za višenamensku upotrebu (otprilike 2 meseca) i nose se oko 20 minuta dnevno i to nakon tuširanja kada su stopala već pomalo omekšala od tople vode. Hidriraju kožu, omekšavaju je i čine da imate meke pete kao da redovno posećujete kozmetički salon.

Ako imate žuljeve ili druge rane po stopalima, one vam i tu mogu pomoći. Ulja koja sadrže će ih negovati i ubrzati proces zarastanja, pa ćete se pre rešiti bolova, a i ožiljci će se kraće zadržati i brže ćete povratiti lep izgled svojih nogu.

Čarape sa gelom za negu peta su vrlo jednostavne za održavanje: sve što je potrebno jeste da ih nakon korišćenja izvrnete, operete utrašnjost mlakom vodom (više hladnom nego toplom) i ostavite ih da se osuše.

Iskoristite ovo fantastičnu AKCIJU i već danas poručite svoj par Čarapa sa gelom za negu peta po SUPER CENI za uvek negovana i lepa stopala! Pozovite 011/6 888 999.

Prodavac
Šifra artikla: N/A Kategorija: Oznake: , ,