Popust
Nema na stanju

Dr Viton Super SERUM SET

3.600rsd 1.990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana

Nema na lageru

Super SERUM SET

Moj omiljeni ritual za moju lepotu…moj omiljeni SERUM SET od Dr Vitona

Moja koža se budi sa svežinom od Dr Viton – Vitamin C Seruma i odlazi na spavanje sa snažnom regeneracijom sa Dr Viton – Apple Stem Cell Serum

Uklonite bore, vratite sjaj i energiju vaše kože. Zaboravite one dosadne mrlje i hiperpigmentacije … NEKA SE VAŠA KOŽA probudi i zasija u punom sjaju sa Dr.Viton – Vitamin C Serumom, svako jutro!

TAJNA je u snazi vitamina C. Vitamin C na prirodan način stimuliše kožu da proizvodi kolagen, povećava elastičnost kože … što je čini glatkom i zategnutom sa prirordnim sjajem i mladalačkog izgleda …
Dr. Viton – Vitamin C Serum – dermatolozi su oduševljni vitaminom C i njegovom blagotvornošću … i sve češće ga preporučuju za negu kože, kao i brojne naučne studije u prošlosti koje su dokazale njegovu efikasnost.
-Vitamin C povećava proizvodnju kolagena u koži za 63%, što povećava elstičnost kože i smanjenje bora
-Tridesetodnevna upotreba koncentrovanog vitamina C je kod 88% ispitanika pokazala poboljšanje
– Vitamin C je najefikasniji kada se na kožu nanosi u  koncentrovanom obliku seruma i eksterno se primenjuje
– Dr.Viton “Vitamin C” serum – sadrži idealnu koncentraciju od 20% visokokvalitetnog organskog Vitamina C
Pravi jutarnji “vitaminski šejk” koji svakog jutra budi vašu kožu.

 

Vaša koža će ceo dan imati “energiju” zahvaljujući dr. Viton – Vitamin C Serumu, ali kada dođe noć vreme je za potpunu regeneraciju kože i priprema za novi dan koji sledi, vreme je za regeneraciju sa Dr. Viton – Apple Stem Cell Serum.
Matične ćelije iz retke švajcarske jabuke je glavna tajna ovog seruma koji obiluje epigenetskim faktorima i metabolitima koji produžavaju život ljudske kože.

Dr. Viton – Apple Stem Cell Serum sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i štite kožu od starenja pre vemena zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji.

Dr. Viton – Apple Stem Cell Serum redukuje bore stimulisanjem proizvodnje kolagena i stimliše sintezu za dobijanje mladalačkog izgleda. Ovaj prirodni regenerativni serum održava mladalački sjaj, energiju i izgled vaše kože.

Istinsko bogatstvo za vašu kožu. Super set za zaštitu kože od 48 sati.
Probudi se i spavaj sa lepom, negovanom i zdravom kožom.

Prodavac

Dr Viton – Vitamin C Seruma + Dr Viton – Apple Stem Cell Serum

Kategorija: Oznake: , ,