Popust
Nema na stanju

Dr Viton Super set za potpunu regeneraciju kože

2.550rsd 1.499rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana

Nema na lageru

Dr Viton Super set za potpunu regeneraciju kože

Vaša koža treba da “ponovo udiše” .. pobrinite se … Najbolji set za dubinsko čišćenje i regeneraciju vaše kože … Dr. Viton – Noir i dr. Viton – Apple Stem Cell Serum za kožu punu “života”.

Korak br.1 Dr. Viton – Noir

Ovi dosadni mitiseri su sve više na tvom licu. Što više pokušavate da ih uklonite, više se pojavljuju i pretvaraju u akne. Vaša koža je već umorna i uništena od sredstvima punih alkohola i svih vrsti sapuna koje samo dehidriraju i osuše kožu. Pokušavali ste bukvalno sa svime, čak i sa bolnim “štipanjem” mitisera u kozmetičkim salonama koji su samo upalili kožu.
REŠENJE ZA VAŠE PROBLEME JE NAJBOLJI SASTAV Dr Viton NOIR – CRNA MASKA KOJA:

  • će ukloniti svaki mitiser sa lica “iz korena”
  • će rešiti problem sa aknama
  • će ukloniti loš sjaj kože
  • će duboko hidrirati vašu kožu
  • će vam vratiti svežinu vašeg lica
  • je najbolji dubinski piling

Predstavljamo vam moćnu formulu dr. Viton NOIR koja se sastoji od aktivng uglja, aloe vere, vitamina E, Alfa-hidroksilne kiseline, američke leske, humične kiseline, lecitina i trietanolamina.

Aktivni ugalj je nezaobilazan element za negu kože, jer mitesere i sve vrste prljavštine uklanja, čisti i smanjuje pore i istovremeno detoksifikuje kožu i neutrališe toksine u istom trenutku kada je maska suši na licu. U vreme detoksikacije vašeg lica ekstrakt aloe vere obezbeđuje potpunu hidrataciju kože, čineći je mekom i glatkom čime dobijate zdravu kožu sa prirodnim i zdravim sjajem. Aloe Vera ima snažan antibakterijski efekat i igra glavnu ulogu u borbi protiv bubuljica. Ova biljka olakšava iritaciju kože i uništava bakterije koje mogu izazvati zapaljenje kože.

Kada koža bude potpuno očišćena od svih dubokih prljavština i toksina, vreme je za regeneraciju, vreme je da se regeneriše sa dr. Viton – Apple Stem Cell Serum
Matične ćelije iz retke švajcarske jabuke je glavna tajna ovog seruma koji obiluje epigenetskim faktorima i metabolitima koji produžavaju život ljudske kože.

Dr. Viton – Apple Stem Cell Serum sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i štite kožu od starenja pre vemena zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji.
Dr. Viton – Apple Stem Cell Serum redukuje bore stimulisanjem proizvodnje kolagena i stimliše sintezu za dobijanje mladalačkog izgleda. Ovaj prirodni regenerativni serum održava mladalački sjaj, energiju i izgled vaše kože.

Uz ovaj set vaša koža će se preporoditi i sijati kao nikada ranije

Prodavac

Dr. Viton – Noir + dr. Viton – Apple Stem Cell

Kategorija: Oznake: ,