Popust

Flawless – aparat za eliminaciju neželjenih dlačica sa lica

2.290rsd 1.490rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Postoji jednostavan način da se BEZBOLNO rešite dlačica sa lica bez iritacije i  dugotrajnog crvenila!

Flawless aparat za uklanjanje neželjenih dlačica sa lica je oduševio na hiljade žena širom sveta! Sa njim kao saveznikom ćete uvek biti uredne, sređene i lepe ma gde da se nalazite, ma koliko malo vremena da imate i bezobzira na to koliko vam je osetljiva koža.

Više nećete morati da čekate da vam dlačice porastu, kao što je to slučaj sa depilacijom. Moći ćete da ih uklonite ma koliko one male bile. I ne, on ne deluje kao brijač – Flawless aparat ne utiče na to da koren dlake postane jači. Takođe, ono što je vrlo važno istaći, jeste da nema bojazni od alergija i sa njime ne treba da imate ni strah da ćete se poseći.

Vaša koža će sa Flawless aparatom biti savršeno glatka i lepa bilo da ste naneli šminku ili ne. Takođe, Flawless izgleda vrlo elegantno i moći ćete da ga ponesete čak i u najmanjoj torbi. Ima oblik karmina, malo je veći od njega i vrlo je lagan.

Poručite već danas svoj Flawless aparat po EXTRA SNIŽENOJ ceni i zauvek recite zbogom upornim dlačicama na svom licu! Pozovite odmah 011/6 888 999.

Prodavac