Popust

Flawless body za eliminisanje dlačica sa tela

2.290rsd 1.690rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Ako želite nežnu i glatku kožu bez dlačica na svim delovima svog tela, onda je ovaj aparat nešto što jednostavno morate imati – FLAWLESS BODY aparat za eliminisanje dlačica sa ruku, nogu, ispod pazuha i drugih delova tela sa kojih želite da ih se rešite.

Ovo je aparat koji samo liči na brijač, a u stvari ima neverovatnu prednost: s njim nema bojazni da ćete se raseći. On je toliko nežan prema vašoj koži da ga čak možete povlačiti i gore-dole, a da ga prethodno ne odvajate od kože. Njega možete koristiti na potpuno suvoj koži i, čak i ako je jako osteljiva, nećete morati da brinete o tome da ćete je na taj način iziritirati.

Dodatna prednost ovog aparata je ta što on za razliku od brijača ne može da se istroši. Jer on kada se istroši, napunite ga na struju i nakon sat vremena punjenja on je ponovo spreman za korišćenje. Njime možete da uklonite dlačice sa ruku, nogu, sa stomaka, prepona, intimne regije, ispod pazuha. Glava mu je takva da lepo prijanja uz kožu, ne grebe je, ne iritira, a ipak efikasno uklanja i najkraću dlačicu ostavljajući kožu lepom i mekom.

A specijalno LED svetlo olakšava vam uklanjanje dlačica jer sa njim ste u mogućnosti da aparat koristite čak i polumraku.

Flawless body je odličan između ostalog i za tinejdžerke koje se tek spremaju da počnu sa uklanjanjem dlačica i koje ne znaju da barataju brijačima kojima se lako mogu poseći.

Da li je namenjen samo ženama? Naravno da ne! Iako ga u većem broju kupuju žene, on je jednako pogodan i za muškarce. Njime čak možete srediti i bradu.

Poručite već danas svoj aparat za bezbolno uklanjanje dlačica ili online na ovoj stranici ili pozivom na 011/6 888 999.

Prodavac