Popust

SET LEPOTE Vitamin C serum + Hyaluronic Acid Serum

3.600rsd 2.499rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Vaša koža zaslužuje 24-časovnu zaštitu. Baš kao što vašem telu treba dnevna doza vitamina i hidratacije, to je potrebno i vašoj koži. Za vas i vašu kožu pripremili smo super set seruma koji će zaštititi i nahraniti vašu kožu tokom celog dana.

Pitaćete se zašto dnevni i noćni serum kada može krema?! Serumi su posebno dizajnirani i formulisani da prodiru duboko u slojeve kože, dok kreme deluju više na površini kože. Najvažnija stvar kod seruma je da imaju daleko aktivnije sastojke i neverovatno su moćni u poređenju sa dnevnim i noćnim anti-age kremama, koje garantuju brze rezultate. Da počnemo! Vreme je da se probudite! Probudite kožu dnevnom dozom vitamina C ili jutarnjim serumom Dr. Viton – Vitamin C Serum.

Vitamin C je najefikasniji za kožu kada se koncentriše u serumu i primenjuje spolja.

ČINJENICA: Naučno je dokazano da je lokalna primena vitamina C najefikasnija protiv bora.

Ovaj benefit je najefikasniji kada se vitamin C nalazi u obliku seruma i nanosi na kožu radi brže apsorpcije i zaštite, dubinske i površinske revitalizacije.

Dr. Viton – Vitamin C serum stimuliše proizvodnju kolagena, što znači koža bez bora!

Dr. Viton – Vitamin C Serum omogućava Vitaminu C da prodre duboko u kožu, stimulišući proizvodnju kolagena i usporavajući proces bora.

Dr.Viton – Vitamin C Serum … za mladalački izgled koji svi volimo. Pored stvaranja kolagena koji “eliminiše” bore, Vitamin C serum daje sjaj i svežinu vašoj koži … sjajan početak dana.

Na kraju svi gubimo energiju. Redovna hidratacija je tajna vraćanja energije. A našoj koži je potrebna hidratacija.

Tu je Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum. Svakodnevni stres, umor dodatni su razlog za pojavu novih bora tokom godina.

Molekuli hijaluronske kiseline glavni su sastojci za “popunjavanje” bora između ćelija kože (sredina vezivnog tkiva), a smanjivanje ove kiseline znači gubitak volumena, uzrokujući bore i gubitak elastičnosti kože.

Hijaluronska kiselina postepeno opada kako koža stari, a njeno smanjenje se odražava pojavom bora na licu.

Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum, pored bogatstva hijaluronske kiseline, dodatno je obogaćen sa još nekoliko sastojaka od velikog značaja za vašu kožu, a jedan od njih je i ORGANSKA ALOE VERA koja održava kožu čistom i hidriranom dok održava prirodnu vlažnost kože i energiju.

Pored Aloe Vere Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum obogaćen je EKSTRAKTOM divljeg zelenog čaja – Zeleni čaj je bogat antioksidantima koji mogu pomoći vašoj koži kod stresa u okruženju. Antioksidanti bogati zelenim čajem bore se protiv bora i daju koži mladalački izgleda. Antioksidanti takođe pomažu u prirodnom podmazivanju, zatežući kožu i pružajući veću čvrstinu i elastičnost.

Savršeni set seruma za dnevnu negu!

Prodavac
Kategorija: