Popust

Umeci za brushalter Pump it Up

1.290rsd 990rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Žene, ovaj trik će vam se jako dopasti ako želite da vaše grudi izgledaju veće i oblikovanije – umetke za brushalter Pump it Up ćete naprosto obožavati!

Sve mi makar ponekad želimo veće grudi nego što imamo. Ali ne želimo svi “pod nož” i ovbično nam je potrebno samo neko privremeno rešenje. Umeci za brushalter Pump it up su fantastični kada želite da istaknete dekolte! Ne ispadaju iz grudnjaka i lepo oblikuju grudi. Odgovaraju svim veličinama grudnjaka i mogu se podesiti tako da učine da grudi izgledaju veće od pola broja do 2.

Umeci za brushalter Pump it Up su vrlo prijatni za nošenje i neće vam smetati, iritirati vam kožu niti činiti vaše grudi neprirodno velikim. Koriste se izuzetno lako: pre nego što se postave ispod grudi, sve što je potrebno jeste napumpati ih do željene veličine. Na ulošku je najpre potrebno pritisnuti plastični kružić, a potom pritiskati „jastučić“ na ulošku sve dok se ne naduva koliko vam je potrebno.

Održavanje ovih uložaka je veoma jednostavno – dovoljno je posle korišćenja ih oplati ručno, mlakom vodom i blagim deterdžentom.

U pakovanju dobijate 1 par uložaka u bež boji.

Iskoristite ovaj fenomenalan popust i poručite svoj par Pump it Up uložaka za grudnjak za uvek savršen dekolte! Pozovite već danas 011/6 888 999.

Prodavac