Zubna pasta “SILVER” Izbeljivanje + Antibakterijska zaštita ”Black clean”, 85 g

530rsd

  • Rok dostave: 1-2 dana
Količina
Količina:
  • delotvorno izbeljuje ne oštećujući gleđ zuba
  • sprečava rast mikroorganizma koji prouzrokuju karijes
  • zaštita od plaka i kamenca

 

Zubna pasta sa mikro granulama aktivnog uglja i koloidnim srebrom , zahvaljujući specijalnim aktivnim komponentama, delotvorno izbeljuje zube, ne oštećujući gleđ. Pruža antibakterijsku zaštitu i sprečava nastajanje zubnog kamenca.

Aktivni ugalj ima snažna apsorbujuća svojstva i izrazitu sposobnost da upija toksine i zagađujuće supstance.

Koloidno srebro sprečava rast mikroorganizama koji prouzrokuju karijes i bolesti desni.

Uputstvo za upotrebu: redovno perite zube, po mogućstvu nakon svakog obroka, ali najmanje dva puta dnevno, trljajući ih 2-3 minuta ili na način koji vam je vaš stomatolog preporučio. Ne koristite je u druge svrhe nakon isteka roka upotrebe.

Više o liniji proizvoda ”Black Clean”

Crni bambusov ugalj se popularno naziva „crni dijamant“ zahvaljujući svojim posebnim sposobnostima čišćenja i upijanja. Već vekovima se koristi u medicini i kozmetologiji u Egiptu, Indiji, Kini i Japanu.

Hipokrat još u 40. godini pre nove ere opisao lekovita svojstva crnog bambusovog uglja. Da bi se dobio „crni dijamant“, odabrane biljke starosti 3 do 5 godina se pažljivo sortiraju i stavljaju u posebnu rernu gde se zagrevaju bez kiseonika.

U drevnoj Kini, bambus je korišćen za pakovanje različitih vrsta čaja, zahvaljujući sposobnosti upijanja stabiljki bambusa, čaj je uspevao da zadrži svoje osobine mnogo duže.

Danas je crni bambusov ugalj jedan od najpopularnijih noviteta u kozmetičkoj industriji. Kozmetički proizvodi sa dodatim bambusovim ugljem poput magneta izvlače nečistoće, toksine i višak sebuma i uklanjaju ih sa kože.

Šta je tajna bambusovog uglja ?

Sredstva za čišćenje lica koja sadrže bambusov ugalj odlično čiste i idealna su za uklanjanje mitisera i dubinsko čišćenje pora.
Specijalni proizvodi za telo na bazi bambusoivog uglja nežno uklanjaju mrtve ćelije kože, izvlače toksine i upijaju nečistoće.

Prodavac